17. okt 2016 9:38
Aha, vidim, da me je že Blanchy prehitela
Shramba mi dela. Mimogrede, odlična je!
lp
mzm
17. okt 2016 9:38
Aha, vidim, da me je že Blanchy prehitela
Shramba mi dela. Mimogrede, odlična je!
lp
mzm
17. okt 2016 9:41
Katarinči je napisal/a: |
Jernej, sem osvežila stran,pa še vedno ne dela, kako naj pobrišem keš, nimam pojma, bom povprašala mladino. Zdaj na Zidu fotografija ne "izskoči" več oziroma se ne poveča, ko kliknem nanjo (google chrom) - škoda, tako ne moremo videti podrobnosti oziroma večje fotografije, na stari kulinariki se je slika ob kliku nanjo prikazala v takšni velikosti, kot je bila poslana na Zid, običajno je poslana večja. Bi morda lahko vrnil to opcijo? Katarinči |
Ne morem je vrniti, moram jo na novo napisati... bomo uredili, najprej so hrošči ;-)
17. okt 2016 9:42
Ob preverjanju sem ugotovila, da shramba ta hip res ne dela, želela sem zbrisati moj zadnji odgovor, pa ne gre.
lp
mzm
17. okt 2016 9:42
Zasebno sporočilo lahko odpošljem, predogled pa še vedno ni mogoč - ko kliknem, gumbek sploh ne odreagira.
Katarinči
17. okt 2016 9:52
Katarinči je napisal/a: |
Zasebno sporočilo lahko odpošljem, predogled pa še vedno ni mogoč - ko kliknem, gumbek sploh ne odreagira. Katarinči |
Pošiljanje ZS zdaj dela, zdaj so ZS tudi preko naprednega urejevalnika in vse kar napišete, daste notri smeška, se vidi zdaj v realnem času, kot na forumu. Zato tudi ni več predogleda, to je bil ostanek od prej. Predogled ni več potreben ;-)
17. okt 2016 10:04
Poporodna težava
https://www.kulinarika.net/mojakulinarika/shramba/
Invalid JSON
:)
hribovc61
17. okt 2016 10:16
Shramba ne deluje, to je znana napaka.
17. okt 2016 11:50
Sporočila zdaj lahko brišem, malo moteče je le, da me po brisanju vrže na prvo stran teme.
lp
mzm
17. okt 2016 12:10
Kako pa je prej delalo? Ja, vrže na prvo stran, a prej je vrglo na tisti stran, kjer si bil, kaj pa če si izbrisal prvo sporočilo na novi strani?
Bom to v prihodnje izboljšal spet, samo da dela, ne vem pa točno kako je bilo ;-(
17. okt 2016 12:14
Ja, ko si zbrisal, si ostal na strani, kjer si pisal, če si zbrisal prvo sporočilo na novi strani, pa na eno prej.
Kar počasi, te bomo še potrebovali
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bujta repa
Panakota z belo čokolado in penino