19. okt 2017 0:37
..Je pa res zanimivo, da ko slovencem človek želi pomagati, običajno že apriori ne verjamejo. Ne vem, od kje ta občutek tega nezaupanja in dvoma. Sem pa tega vajen in tudi jaz ogromno delam s tujci. Veste, kaj tuji managerji pravijo o slovenskih poslovnih partnerjih? Da so črnogledi in vedno vidijo probleme namesto svetlih stvari in isto velja kar za večino. Delam z Angleži, Nemci, Nizozemci in res je drugače.... Če bi bil agent firme, najbrž nebi kupil našega sesalca preko bolhe gospodične. In mimogrede sem pisal tudi ogorčeni pred mojo objavo, da je napisala nekaj neumnosti, pa se sploh ni javila - sem jo čakal mimogrede kakšen teden za odziv...... In seveda, paypal je varen, zato pa sem napisal, da je bilo predlagano nakazilo poskus natega....... in prijava preko interpola izgleda eneostavna. Pišeš na e-naslov od interpola slovenija - europol@policija.si in nemčija - kt@bka.bund.de in obenem pošlješ prijavo za goljufivi oglas portalu. Enostavno, a za nekatere očitno znanstvena fantastika ...... za prazen paket pa sem izvedel tako, da je rekel, da je paket že pripravljen in sem uporabil aplikacijo Whatsapp, kjer lahko preko videa vse skupaj vidiš. Preko aplikacije sva govorila in je bilovse ok, dokler nisem vklopil videa in zahteval, da naj pokaže paket online z naslovom..... takrt pa je kar naenkrat mrknil in izginil.... Lahko napišem še, če koga kaj zanima.....Lp, Jordan