9. jun 2016 19:54
Izkušnja iz preteklosti: predstavitev vsaj zame pregrešno dragega "vesoljskega" sesalca (znamke ne bom imenovala). Dan prej ekstra natančno počiščena dnevna soba (vključno s sedežno) iz istega razloga, kot je napisala sivakoba. Prizadeven šarmanten gospod v najlepših letih nasesa smeti, da sem si hotela dati kar na glavo ... jasno, da sem bila navdušena nad učinkovitostjo, nad ceno seveda mnogo manj.
Zgodila se je ljubezen na prvi pogled, želela sem ga kar obdržati (sesalec, ne šarmantnega gospoda, emmmm ... khm), zato sem predlagala, naj mi pusti kar tega, ki ga je že odpakiral in uporabil (embalaža je bila videti originalno zaprta, tudi garancijski list in navodila pa to so bila v škatli), da ne bo tega brez veze pospravljal in razstavljal itd. in mi iz kombija vlačil drugega. Izstavi naj mi račun, plačam in po njegovom odhodu nadaljujem s čiščenjem še ostalih prostorov.
Tu pa se je zataknilo. Postal je nervozen, ne, on mora tega zapakirati nazaj, na moje začudenje, a niso vsi enaki, ni reagiral, naenkrat se mu je začelo muditi, zato so se tudi pri meni oglasili alarmni zvonci in sem se mu lepo zahvalila za čisščenje, bom še premislila, ja, pokličem vas ... In je odšel, s čudežnim sesalcem vred.
Čez par mesecev sem od mame takratnega partnerja izvedela, da so njihovi prijatelji po prav tako učinkoviti predstavitvi sesalec taiste znamke seveda z navdušenjem kupili - seveda tistega drugega, naknadno prinešenega iz kombija. Po začetnem navdušenju niso bili več tako zadovoljni. Nikoli, ampak čisto nikoli ni sesalalec deloval z niti približno enako močjo in učinkovitostjo kot tisti na predstavitvi.
Katarinči
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 10. 2016 08:32