27. nov 2015 19:00
A bi mi lahko katera zrihtala k nakupuje preko ebaya? Proosim.. ;)
Teja
27. nov 2015 19:00
A bi mi lahko katera zrihtala k nakupuje preko ebaya? Proosim.. ;)
Teja
27. nov 2015 19:54
http://www.zenker-backformen.de/de/zubehoer/pro
Tele imajo tudi bolje založeni spari in mercatorji.
Bernarda
1. dec 2015 9:26
Prosim za pomoč. Kaj dati v nadev čokoladnih huzarskih krapkov namesto medu, da bodo dovolj trdni?
eta
1. dec 2015 10:07
V hizarske krapke nikdar ne dajemo medu, vedno navaden sladkor, in so prav lepo čvrsti, prhki, se kar stopio v ustih.
mamamia
1. dec 2015 10:35
Mamamia, če prav razumem, daš v čokoladni nadev sladkor? Hvala! Že nekaj časa se jih izogibam zaradi medu...
eta
1. dec 2015 13:02
Jaz tudi prosim za pomoč. Kako pripraviti čokoladno kremo za piškotke, da niso vedno mazani samo z nutello in marmelado?
mladikica88
1. dec 2015 13:42
Po receptu za cokoladni ganas,lahko z belo,mlecno ali temno cokolado in dodatki.v belo super pase kokos,v temno arancini in mandlji....
Ninja24
1. dec 2015 14:00
eta, mislim da te je mamamia narobe razumela...sladkor damo v testo...med lahko v kremi izpustiš.
lp
ledenka_
1. dec 2015 18:14
Ninja24 je napisal/a: |
Po receptu za cokoladni ganas,lahko z belo,mlecno ali temno cokolado in dodatki.v belo super pase kokos,v temno arancini in mandlji....
|
Hvala.
Drugače pa eta med gre samo v kremo za huzarske krapke, ki ga lahko izpustiš, čeprav mislim da je le-tega v kremi tako malo da se ga sploh ne okuša...
mladikica88
1. dec 2015 18:22
ledenka_ je napisal/a: |
eta, mislim da te je mamamia narobe razumela...sladkor damo v testo...med lahko v kremi izpustiš. lp
|
Ja, res sem narobe razumela, ampak jaz dam tudi v čokoladni nadevsladkor, in sicer v prahu. Tako da namesto medu - sladkor v prahu.
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi