17. apr 2015 20:15
Danes sem si ogledala blog od Tamare in sem bila zelo razočarana. Katastrofa pri naštevanju sestavin za recepte
( na načn 1 x malo kisle smetane, na primer), in pa povsem napačno napisano ime viskija, ki ga je dala v tatarski biftek (o viskiju je celo nekaj besed napisala, kako je vrhunski - in je Glenfiddich res vrhunski). Hecno je, ker je pripeta tudi fotka viskija, in se na steklenici lepo vidi napis, v spremljajočem tekstu pa napačen prepis. Blogerica, ki se posatvlja s svojim blogom, si kaj takega ne more privoščiti.
Meni je bila sicer čisto simpatična, ampak pokopal jo je njen odnos do oddaje. Ko je rekla, da si pravzaprav želi oditi. In to reče sodnikom, ki želijo v kuhi videti veliko željo po uspehu, strast, ki naj veje iz jedi, veselje pri ustvarjanju. In tega ne manjka Jerneju in zato so mu sodniki izkazali naklonjenost.
Tako pač to je. Ni da bi se mi tukaj prepirali o takih rečeh, nima smisla. Všeč nam je ta ali oni, ta ali oni nas ne prepriča, vsak ima svojega favorita, in prav je tako. Saj gre za show. In če se ga udeležiš, moraš biti pripravljen tudi na to, da se zgodi krivica, da komu nisi všeč, da dajo prednost nekomu, za katerega se ti zdi, da si je ne zasluži itid itd.
mamamia