12. feb 2015 14:36
Lepo. Ampak, ojej, a se je gospa strinjala z javno objavo pisanja. Končno le vemo, kateremu niku se to pismo lahko pripiše. Če bi bila jaz v njeni koži, bi mi bilo sila neprijetno.
Cila
12. feb 2015 14:36
Lepo. Ampak, ojej, a se je gospa strinjala z javno objavo pisanja. Končno le vemo, kateremu niku se to pismo lahko pripiše. Če bi bila jaz v njeni koži, bi mi bilo sila neprijetno.
Cila
12. feb 2015 14:47
V redu, Cila, morda imaš prav, sem zbrisala. Čeprav gledam na to drugače, zasebnost je tudi zame sveta. In v zapisu ni bilo nobenih jasnih ali razpoznavnih podatkov, zaradi katerih bi se morala počutiti neprijetno. Morda bi se počutil neprijetno le tisti, ki ji je kaj očital, tega pa jaz ne vem.
Le toliko, da sem bila prijetno presenečena nad iskreno zahvalo in da bom tej gospe, če bom lahko, zagotovo še pomagala.
Ker ima mnogo več kot tisti, ki imajo vsega preveč.
Kotarca
12. feb 2015 15:18
Kotarca, razumem, da si vzhičena nad občutkom lastne dobrote, v končni fazi, naredila si nekaj dobrega, moti me tvoj odnos do tihih dobrotnikov, ki, četudi ateisti, delajo(mo), na primer, bolj v smislu evangelija po Mateju, poglavje 6 (poudarek na "v smislu")in mimogrede kdaj pa kdaj na glas povedo(mo) tudi kakšno kritično na račun dobrotnikov in prejemnikov dobrote.
lp
mzm
12. feb 2015 15:31
Jezusna, pa ne da sem komu stopila na rep?
In mzn, nic nisem vzhicena ,nasprotno.Sem prav vesela da Vas je veliko dobrotnikov.Sploh tihih.
Kotarca
12. feb 2015 16:42
Kotarca je napisal/a: |
V redu, Cila, morda imaš prav, sem zbrisala. Čeprav gledam na to drugače, zasebnost je tudi zame sveta. In v zapisu ni bilo nobenih jasnih ali razpoznavnih podatkov, zaradi katerih bi se morala počutiti neprijetno. Morda bi se počutil neprijetno le tisti, ki ji je kaj očital, tega pa jaz ne vem. Le toliko, da sem bila prijetno presenečena nad iskreno zahvalo in da bom tej gospe, če bom lahko, zagotovo še pomagala. Ker ima mnogo več kot tisti, ki imajo vsega preveč.
|
Drage gospe!
Videla sem članek gospe Kotarce. Tudi napisala mi je, da bo nekaj objavila. Res je, objavila ni ničesar takega s čimer bi mene spravila v neprijeten položaj, bolj neprijetno mi je bilo včeraj, ko sem parim svojim dobrotnicam poslala sporočila in jih zasliševala, ker nisem takoj ugotovila katera je poslala paket, ker se podpisujete z vzdevki. Danes sem to rešila in gospej napisala par stavkov, sem bila pa zelo vesela, da je razbrala mojo hvaležnost, ker se ji trenutno drugače kot z besedami ne morem zahvaliti. Objem vsem mojim "angelčkom".
XYWXYWKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Svedri s parmezanovo kremo