2. feb 2015 19:37
Gospa Kača je napisala dobro namerni nasvet, zakaj naj napišem odkod sem in se ji zato tudi zahvaljujem. Mogoče je res bilo malo narobe razumljeno. Napisala sem, da sem vam na več vprašanj pripravljena odgovoriti na zasebno sporočilo, ZAKAJ, ker eni želijo vedeti komu sploh pomagajo, kar menim, da je tudi prav. Če mi je nekdo pripravljen pomagati v stiski, mu rade volje odprem vrata našega doma in se mu osebno zahvalim. Ja, me je sram, ko sem pisala prošnjo za oblačila, mi je bilo grozno, pričakovala sem val zgražanj, češ, še ena, ki fehta, sram me je zato, ker sem za pomoč zaprosila VAS, popolnoma tuje ljudi. Verjemite mi, da je bilo pa lažje zaprositi vas, kot pa prvo sosedo, ki bi potem razbobnala po celem kraju. Žal je pri nas še vedno tako, če nimaš ti vsi privoščijo, če pa imaš so nevoščljivi. Po izgubi službe, sem potrkala na marsikatera vrata, kaj vse sem doživela, o tem bi lahko posnela oddajo,( tudi kar se tiče dobrodelnih organizacij) kaj vse se pri nas dogaja tistim, ki se znajdejo v stiski. Prezrta, ponižana in razočarana, to so besede, ki jih lahko napišem iz lastnih izkušenj. Dobila sem nasvet, naj se obrnem na medije, vendar ne želim, da kdo kaže s prstom za nami, predvsem želim zaščititi svoja otroka, ki sta še vedno premajhna, da bi razumela bedo te naše države, ko moraš v stiski za pomoč zaprositi sočloveka, čeprav si vsa leta krpal državni proračun. Mogoče se bo tole slišalo malo grdo, ampak tako je, v naši državi še najbolje pridejo skozi lenuhi in pijanci, delovni in pošteni ljudje pa stojimo ob strani in gledamo bedo, ki je iz dneva v dan večja.
XYWXYW
Sporočilo je spremenil(a) XYWXYW dne 02. 2015 20:40
Sporočilo je spremenil(a) XYWXYW dne 02. 2015 20:41