Novoletno pecivo 2014
3. dec 2014 11:24
Anka, imam recept za išlerje iz kjige hotela Sacher. Lahko ti ga napišem, ko pridem domov.
Vesnuska
3. dec 2014 11:47
Smarty, ja, sem gledala tudi ta recept in premlevala potem, katerega bi, pa da bi orehe nadomestila z mandlji, ker ne želim, da oreh prevladuje v okusu.
Vesnuska ja, lepo prosim! :)
anka
6. dec 2014 15:58
Pri nas so že pečeni orehi z nutelo, brizgani z marmelado in čokolado, žepki- na žalost je ful marmelade steklo ven, cimetove prestice, hči bo danes že drugič delala linške,
med tednom imam v planu še cimetove rolice z mascarponejem in domačega prijatelja,
potem bom pa videla koliko bomo pojedli in potalali,
dan pred božičem sigurno še orehova in potratna potica
tabu
6. dec 2014 16:36
Tburgar, za žepke se definitivno splača kupiti kozarec marmelade, ki je termo obstojna in ne steče ven. Lani sem jo kupila pri najboljšem sosedu - mislim da piše na njej, da je za peko ali nekaj podobnega - ko jo bom videla bom vedela, da je prava. Je pa kolikor se spomnim od Belsada.
tedyka
6. dec 2014 17:54
Pri nas so se danes pekli marcipanovi srcki in zvezdice z rumom. Jutri jih dokoncam potem pa posljem slikico.
mladikica88
6. dec 2014 19:57
Oj, Tedyka res hvala za tale nasvet, saj sem jih že dostikrat delala tudi z domačo marmelado, pa ni vse teklo, danes je bila pa jagodna, ki se zgleda na temperaturi čisto utekočini,
bom upoštevala naslednjič.
tabu
6. dec 2014 21:11
Tedyka ,da te mal popravim..:)) termostabilna marmelada ,imajo gozdne sadeže in marelico..je pa od Presada
lp goga
6. dec 2014 21:16
lp goga
6. dec 2014 21:17
Delani iz mase za kokosove panje..
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Veganski sladoled z navihanci
Piščančja juha s tortelini