22. jul 2014 9:13
tedyka je napisal/a: |
Daj no Vendelina, vsi pa nismo tako žleht kot ti. Včasih lahko človek vpraša tudi kaj, kar se drugim zdi samoumevno, pa to ni povezano s pregretostjo ozračja. Če nimaš nič pametnejšega napisati, lahko te misli ohraniš kar zase. Sicer pa, sedaj tudi jaz malo smetim - mi taki komentarji in sodbe kar na počez kar malo privzdigujejo pokrovko tolerantnosti, pa še vedno od istih oseb so ponavadi napisane (nisi samo ti tista). Lep poletni dan vsem
tedyka
|
Jaz samo upam, da ste v drugih sferah življenja tudi tako razumevajoče in polne empatičnosti in da se vam nikoli ne dvigne obrv, ko vas, npr. sodelavka vpraša, kako se razprejo spiralice na mapi in take podobne zadeve. Da o čemu bolj kompleksnemu, recimo, kako se 14 razdeli na pet enakih delvo raje ne bi...
Resnično upam, da so okoli vas sami kompetentni ljudje, ki znajo stvar, preden se je lotijo, premisliti od začetka do konca (pa je čisto vseeno, ali to, kako se razreže biskvit pa vse do tega, kako se projektira linija za hladno fuzijo) in vam ne lepšajo dneva s takimi vprašanji. Da ste (tedyka and co.) totalno sočutne do revic, ki tega ne znajo - ker v resničnem življenju se vam to ne dogaja, pa je potrebno malo po forumu tolažiti.
Glede rezanj biskvitov in drame iz tega naslova: jaz sem, preden sem dobila rutino rezanja tega, napjrej zeznila kakšne tri lepo spečene biskvite (o tem, koliko časa sem porabila za to, da sem se naučila narediti osnvoni biskvit sem pa tudi že nekajkrat povedala, pa se ne bi več ponavljala) in sem pač, ko sem prvič prerezala preveč postrani, premislila, kaj je šlo narobe...in sem potem vadila naprej. Po kakšnih petih poskusih sem bila že kar na dobri poti in nekje po četrti peki...sem s povprečnimi ročnimi spretnostmi osvojila rutino. Ne da bi ob tem jokala po forumih.
Tako da, po eni strani resnično upam, da so okrog vas sami kompetenti ljudje, da lahko potem ve za čisto vsako počeno figo sprašujete okoli (ker nekdo bo vedno odgovoril in prevzel odgovnost za vaše početje), pa še sočutne ste lahko do vam podobni.
Tedyka, glede stanja tvojih pokrovk - iskreno rečeno, sploh me ne zanima.
Vendelina jr.