8. jan 2009 12:59
Ali si nastavila v kateri rubriki naj bo? Če ni izbrane rubrike se ne prikazuje. Prav tako poglej, da ni morda privaten.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. jan 2009 12:59
Ali si nastavila v kateri rubriki naj bo? Če ni izbrane rubrike se ne prikazuje. Prav tako poglej, da ni morda privaten.
8. jan 2009 14:05
Kategorija je hrana
privat je prazen kvadratek
komentarji dovoljeni
vse je tako kot pri ostalih mojih albumuh.
mizarka
8. jan 2009 15:02
Prosim na ZS mi napiši ime albuma, ki se ne želi prikazati.
10. jan 2009 7:50
Tukajle smo ugotavljali težave s pisanjem apostrofa http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1711 (na tipki z ?)
V wordu lepo da apostrof, tukajle pa ". Se da kaj pomagati?
Cila
10. jan 2009 8:47
A mi lahko samo razložite čemu se potrebuje ta znak, razen pri angleščini? Slovenski apostrof je " oz. bolj pravilno »« ko gre za citat. Enojno "narekovaj" je v računalništvu zaščiten znak, dela sistemske stvari, zato ga podvojim, da ni kakšne "frke"
10. jan 2009 9:00
Test: '
10. jan 2009 10:44
jernej je napisal/a: |
A mi lahko samo razložite čemu se potrebuje ta znak, razen pri angleščini? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Pri meni bi lahko šlo tudi brez tega apostrofa, ampak ko se je že ravno razpravljalo o tem ... Samo, ker sem "računalniško firbčna", sem kar vprašala.
Sicer pa: sedaj delaaa ' ' ' '
Cila
10. jan 2009 12:41
jernej je napisal/a: |
A mi lahko samo razložite čemu se potrebuje ta znak, razen pri angleščini? Slovenski apostrof je " oz. bolj pravilno »« ko gre za citat. Enojno "narekovaj" je v računalništvu zaščiten znak, dela sistemske stvari, zato ga podvojim, da ni kakšne "frke" [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
10. jan 2009 12:42
Hej, tudi meni dela! Hvala, Jernej! mamaF - Mojca
10. jan 2009 12:46
Aha, ok, če se potrebuje se potrebuje,. Dobra novica je, da se sedaj vse stare teme z ' prikazujejo tudi pravilno (samodejno so se popravile).
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Eksotični suši
Kitajski rezanci s piščancem