24. nov 2008 10:30
Ni to problem, ker tema se pojavlja gor med novejšimi in ima torej datum od danes in ne kot zadnje sporočilo z dne 21.11.
24. nov 2008 10:30
Ni to problem, ker tema se pojavlja gor med novejšimi in ima torej datum od danes in ne kot zadnje sporočilo z dne 21.11.
24. nov 2008 10:48
Imata prav, res je nekaj narobe s sicilskim potopisom - sem hotela tudi jaz oddat komentar, pa ga sploh ne pokaže. Jernej, na pomooooooooooč!!!
.
Blanchy
24. nov 2008 10:50
V google chromu čisto normalno deluje, vidi se ežojem tekst in vse pod njim tudi. V IE pa tega ni.
Ognjič
24. nov 2008 11:31
jap, v krometu dela...sem si ga prav zato naložila, hehe. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
24. nov 2008 12:36
Res je Ežoj uničil temo... Ker je copy/pastal neke Word ukaze od Microsofta, ki skrije zdaj vso stran vsem, ki uporabljajo Internet Explorer. Ostali - torej resni brskalniki nimajo težav, ker jih po domače rečeno briga za Wordove ukaze v zapisu.
Bom poskusil izbrisati... morda je čas da nadgradite svoje brskalnike. Zaradi IE izgubljam preveč časa vedno ko kaj delam.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
24. nov 2008 12:53
Tako pač je, če mozilla mene na celi črti zafrkava, vsaj na službenem rač.
24. nov 2008 13:32
NP
cervuskozamurnik
sporočila: 2311
24. nov 2008 14:43
Hvala Jernej, zdaj lahko spet berem Sicilski potopis. kozamurnik
24. nov 2008 14:47
Loni: Pa saj nisi ti kriva, sistem je kriv, da forsira ta zastarel brskalnik, ki ga ima največ ljudi In zaradi tega 30% časa delamo, 70% časa delamo pa za to da bo v IE vidno tako kot smo želeli
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
7. dec 2008 12:30
Opazila sem, da pri prvem prispevku v novi temi predogled ne deluje.
Ko prispevek odpošljem, ga ne pokaže, ampak me vedno vrže na tole stran: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1065.
Tu je morda iskati tudi razlog, zakaj so nekatere teme napisane dvakrat - trikrat, ker na prvi izgled izpade, kot da prispevek ni bil sprejet.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Zdrobovi ocvrtki s pomakami