4. jun 2014 8:09
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Zakaj imam občutek, da avtorica teme išče navijače zase?
|
ne se bat ;)
včasih nas občutek redno zezne ;)
sprašujem, ker sem pred kratkim prišla sem gor, ker sem na drugih forumih slišala o "preseratorstvu" tu gor, o tem kako je par uporabnikov vse, kako te zakoljejo v kali, da ne upajo postaviti vprašanj, ... Sicer pa tako je v večini forumov. :))
In tako sem odprla temo, da vidim mnenja in si enostavno ustvarim film, kdo prevladuje, kdo je "in" na kulinariki, kdo obvlada zadevo, kdo se glede receptov nagiba v katere stran (babičini recepti, novi, kaos ma krožniku, kdo kuha z vegeto), kdo ima ideje, komu se je potrebno pokloniti, torej, da vas čimprej "spoznam" kdo je v kakšno smer in da vem koga pocukati, ko bo manjkalo tisto nekaj, kdo je za kaj dovzeten, kaj kdo meni o drugih kuharjih ... ;)
In ja, prilepila sem link, da si lahko preberete moje mnenje, in pa da si preko vaših zapisov ustvarim še vaše. :D
Včasih, je boljše vprašati in nekoga spoznati in se ne zanašati na občutek. Čeprav moram povedati, da imam tudi sama zelo dober "tisti" občutek. Baje.
P.s.
Bineta poznam osebno, smo bili sosedje, sodelavci in lahko zagotovim, da v resnici in osebnem življenju ni tak. Je pa to "obnašanje" del zapisanega scenarija, ki se ga morajo držati. ;)
Sweetness Bakery