1. feb 2017 12:56
Pozdravljena, tudi jaz sem šla pred leti na MR v Valdoltro. Ker se nisem dovolj pozanimala, kako to sploh poteka, ti moram povedati, da sem dozivela v tunelu skoraj panični napad, da so me morali takoj potegniti ven. Sestra, ki je bila zelo, zelo prijazna, me je vprašala, če nisem pred tem vzela nobenega pomirjevala, itak, da ga nisem. Ker sem imela srečo, so mi dovolili še en poskus, nekaj časa sem morala ostati zunaj, v čakalnici, kjer mi je prijazen gospod svetoval, naj imam oči zaprte, ne pa gledati. Slučajno sem imela v torbici Persene, ker drugih pomirjeval itak nisem niti jemala, niti poznala. Vem, da sem vzela dva, ponovno šla v tunel, oči imela zaprte, ter potihoma sama sebi govorila, da MORAM zdrzati, čeprav je pregled trajal celih 40 minut. Ko sem s pregledom opravila, mi je ta prijazna sestra povedala, da je sama enkrat probala , pa tudi ni zdrzala pregleda. Ja, sama priznam, da meni pregled niti slučajno ni bil prijeten, čeprav nič ne boli. Tudi če bom morala kdaj še enkrat na MR, se bom bala. Sem pa bila na MR za vratna vretenca. Skratka, svetujem ti vse to, kar si tudi sama napisala. Pa srečno.