1. feb 2017 11:29
Pozdravljeni..ne vem kolikokrat sem ze prebrala ta forum pa me nikakor ne pomiri. Danes sem se narocila na MR hrbtenice in samo da pomislim, da bom morala v tisti tunel mi naraste utrip na 200.Ja, sem res nadpovprecno klavstrofobicna in res me je strah. Vem pa da moram to opraviti, ker drugace ne bodo nasli izvora mojih bolecin in mravljincev v levi nogi. Res imam grozne probleme pri hoji da ne omenjam stopnic, ker mi noga postane kar gumijasta. Moram pa povedat da ko sem se prijavila, mi je sestra pri narocanju rekla, da je veliko ljudi s temi problemi in da jih veliko tudi ne zdrzi pregleda do konca. In namesto tolazbe me je se bolj prestrasila. Prosim, ce je kdo pred kratkim delal to preiskavo in ima klavstrofobijo naj mi pove kako premagat ta strah. Razmisljala sem ze da bi si naredila prevezo za cez oci, ker mizanje mi ne bi pomagalo ker vem, da bi mogla odpret oci in malo pogledat ampak potem bi bilo konec. Vsak nasvet bo zelo dobrodosel. Aja, pa namen imam vzet nekaj apaurinov, da me saj malo pomiri.
angie :)