19. feb 2014 8:11
MiriBon, kaj če bi zavili v temo "Slovenski jezik". Je res, kar si napisala in mogoče bi se še kaj naučili, saj obnavljanje znanja ni nikoli odveč.
naor
19. feb 2014 8:11
MiriBon, kaj če bi zavili v temo "Slovenski jezik". Je res, kar si napisala in mogoče bi se še kaj naučili, saj obnavljanje znanja ni nikoli odveč.
naor
19. feb 2014 9:14
Maybe...one day...maybe.
;)
Life is war against boredom~
19. feb 2014 9:32
mamaF je napisal/a: | ||
Plušenko je tudi moj junak! Mojca |
Eeeemmmmmm...... jaz sem bila v Jagudinovem taboru.
Sonja
19. feb 2014 11:45
Res so se proti močnejšemu nasprotniku borili skrnobno kot risi (prosto po Janezu Jalnu - Bobri).
lp
cervus
19. feb 2014 12:14
MiriBon je napisal/a: |
@Vendelina, z veliko začetnico se pišejo tudi svojilni pridevniki na -ov, -ev in -in, ki so izpeljani iz lastnih imen. |
naor je napisal/a: |
MiriBon, kaj če bi zavili v temo "Slovenski jezik". Je res, kar si napisala in mogoče bi se še kaj naučili, saj obnavljanje znanja ni nikoli odveč. naor |
Vendelina je govorila o pridevniku "slovenski" (sicer ga ni ravno navedla, a je letelo na dotično besedo. Je pa res, da je lahko marsikateri pridevnik (ne samo tisti, ki so izpeljani iz priimkov), ampak vsi, ki stojijo za osebnim imenom (samo primer), ki označuje lastnost dotične osebe, pisan z veliko začetnico, npr. Karel Veliki je bil veliki zaradi svojih dejanj, po rasti bi bila mali pravilnejša oznaka, da ne omenjam še številke čevljev.
naor je napisal/a: |
MiriBon, kaj če bi zavili v temo "Slovenski jezik". Je res, kar si napisala in mogoče bi se še kaj naučili, saj obnavljanje znanja ni nikoli odveč. naor |
Sicer sem zavila s teme, ampak da to takoj popravim. Pravkar je Žan Košir dobil prvo od dveh voženj v boju za bron.
Loni Makaroni
19. feb 2014 12:24
Popravek. Danes bo v Tržiču veselo, someščan je dobil bron.
Loni Makaroni
19. feb 2014 12:30
MiriBon je napisal/a: |
Maybe...one day...maybe. ;)
|
Ne vem zakaj,toda meni je slovenščina tako lep jezik.....
Vrtejbenka
19. feb 2014 12:41
Loni, dobro si se zmazala. Hecam se, itak. Tudi mene je že velikokrat zaneslo.
Bravo naši, saj ne moreš niti tako hitro štet kot oni nizajo medalje.
naor
19. feb 2014 12:47
Pa še nekaj, ker je ravno govora o drsanju na ledu.
Loni Makaroni
19. feb 2014 14:30
limnol je napisal/a: | ||
Eeeemmmmmm...... jaz sem bila v Jagudinovem taboru.
|
No,. potem si pa takrat slavila Jagudin z "železno masko", samo zate
elaphus je napisal/a: |
ali mi kdo lahko razloži, prosim, zakaj imajo zadnje čase umetnostne drsalke one grde, grozne temno rjave hlačne nogavice čez drsalne čevlje potegnjene? Dobr, mal si mislim, da morajo biti malce debelejše nogavice zaradi padcev (če se motim, me popravite, prosim), ampak, preko čevljev???? Pri drsanju so se mi vedno zdeli imenitni beli čevlji, ki so lepo objemali vitke gležnje (ja, ja, nakladam, vem) - na, zdaj pa ta grozota! lp cervus |
Ja, to tudi jaz opažam. Mah, kdo ve - ena razlaga bi lahko bila, da nogavice ČEZ čevlje vizuelno podaljšajo noge. Morda je to pravi vzrok, nisem pa ziher. Bom probala pobrskat, če kje kdo piše o "modi" pri drsalkah
PS.Danes ob 16. uri je na sporedu ženski kratki program, jutri pa prosti
Žan Košir, bravooooooooooooooo
MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav piščanec iz pečice
Domači sladoled za vroče poletje