19. feb 2014 17:10
Samo še jaz dodam svoj piskrček. Pridružujem se klubu nasprotnic rjavih bulerjev! Mama F, zdaj smo šele razkrili, koliko ljubiteljev umetnostnega drsanja nas je med kuharicami.
naor
19. feb 2014 17:10
Samo še jaz dodam svoj piskrček. Pridružujem se klubu nasprotnic rjavih bulerjev! Mama F, zdaj smo šele razkrili, koliko ljubiteljev umetnostnega drsanja nas je med kuharicami.
naor
19. feb 2014 17:15
Ja! In jaz sem si napulila kup las med iskanjem enega pametnega delujočega online prenosa, da lahko tudi brez TV spremljam kratki program. če ima še katera podobne teževe - evo, tule prenaša BBC :)
http://lag10.com/channel32
19. feb 2014 18:43
naor je napisal/a: |
|
Me veseli! Še bolj pa to, da je moja ljubljenka Yuna KIm s TEM programom pravkar tako perfektno opravila obvezni kratki program, da "rjavih bulerjev" pri njej še opazila nisem Zdaj pa naprej, komaj čakam "tamalo" Julio Lipnitskajo in Mao Asada, wooohooo
Mojca
19. feb 2014 22:33
Meni pa je bilo tako lepo, danes, ponovno ob poslušanju Zdravljice.tekle od veselja .
dari
20. feb 2014 7:32
Žan Košir bo dal za pir!!!!!
lp
cervus
20. feb 2014 8:51
Danes ponoči smo jih dočakali na Brniku Super je bilo, navijačev pa ogromno!
JJ
20. feb 2014 17:35
Ampak Flisar je pa tud legenda. Žal ni šlo kot "po maslu", uspeh pa je več kot odličen!!!! Dobro, da ima Slovenija take srčne športnike- da ponesejo ime Slovenije v svet, če smo že kje drugje pogoreli.
181604
21. feb 2014 1:55
Flisar je huuuuuda faca! Čestitke za 6. mesto in levjesrčno borbo
Mojca
21. feb 2014 18:23
Bravo Tina, tudi za 8.mesto! Crna pika za Kocjancica, ki je ob podelitvi medalj poljubil le TIno, ostali dve pa ne.Za moje pojme nickaj sportno
Kotarca
22. feb 2014 9:50
Kotarca, po moje pa tem luštnim puncam ni kaj dosti do tega, da bi jih en tak stric pokušval...različne navade imajo po svetu. Meni se včasih zdi, da kakšni športniki kar otrpnejo, ko vidijo, da bi podeljevalec še kaj, ne le stisk roke.
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Browniji s temnim pivom
Hummus namaz