Nisem pri tistih, ki bi tekmovali v odpiranju novih tem...ampak naši junaki v Sočiju me v takšno veselje spravljajo, da si ne morem kaj... čestitke prav vsem iz srca!
Ognjič
Nisem pri tistih, ki bi tekmovali v odpiranju novih tem...ampak naši junaki v Sočiju me v takšno veselje spravljajo, da si ne morem kaj... čestitke prav vsem iz srca!
Ognjič
12. feb 2014 10:07
Se pridružujem.Bravo, naši športniki.
dari
12. feb 2014 10:15
Vseh medalj sem zelo vesela, današnja zlata Tinina me je pa dobesedno zalila.Zelo si jo je zaslužila po vsej tej sezoni.
Tako ima Slovenija zdaj štiri zlate. Ena je sicer zlata, druga srebrna, dve bronasti, a za nas so dragocene, da bolj ne bi mogle biti.
naor
12. feb 2014 10:16
Res so super teli naši športniki.
Čestitke prav vsem.
Upam da še kakšna medalja pade.
Čestitke.
irena
12. feb 2014 10:23
Vsi so super, vesela sem, da je Tina spet zablestela ....Bravo
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
12. feb 2014 11:24
ja res kapo dol
lera
12. feb 2014 11:26
Kajpakda... naše babe so od hudiča. Bravoooo!!!!
12. feb 2014 12:30
super ste
pa še kakšna bo padla
tilenboc
12. feb 2014 14:01
Čestitke tudi iz moje strani!
Tako smo majhni pa toliko odličnih športnikov imamo.
testeninca
12. feb 2014 14:10
Ko je danes moj dragi rekel, da Tina pa ni zlata, ker si mesto deli, si je skoraj prislužil!!!!
Bravo, naši!!!!
marjja
12. feb 2014 14:17
Dragička!!!!
Kaj pa PREVC, ki še ni rekel zadnje besede. BRAVO dekleta in fantje.popravi tudi fantje so OK.
Sporočilo je spremenil(a) foxpapa dne 12. 2014 14:18Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami