8. feb 2014 23:14
Jaz bolj malo zajtrkujem, rano zjutraj pa mi paše samo nesladkani zeleni čaj. Pa po novem bolj malo jem, a večkrat dnevno. Na vsake tri ure nekaj malega.
Torej ideje za zajtrk ali malico, odvisno kdaj se človek vstane: jabolko ali kakšno drugo sadje, skuta s sadjem, ovseni kosmiči namočeni v polnomastno mleko s kokosovim sladkorjem in kavo, rezina ajdovega ali rženega kruha s sirom ali z maslom in konopljinimi semeni, kuhana jajčka, kozji ali ovčji sir s popečeno zelenjavo, mocarela s semeni ali oreščki.
Drugače pa mnogokrat malicam kar juho, ki jo skuham za kosilo
Večerjam bolj lahko hrano, odvisno kaj mi zadiši. Skuta ali jogurt s sadjem, smuti iz jogurta in banane s kako "super hrano", kot so goji jagode, maca, ashvaganda, schissandra, solato s koščkom piščančjega mesa ali naribanim sirom, jajčka na več načinov, včasih pa samo sadje.
Večinoma se držim tega načina prehranjevanja, ne držim pa se ga kot pijanec plota, ker ni moj namen stradati Striktno pa sem izločila vse kar je belo (moka, riž, testenine, sladkor) in nadomestila z drugimi nebelimi živili.
Hja, po kakem tednu se navadiš življenja brez belih živil, pa ti pecivo pa druge slaščice nehajo dišati...
yulchi