8. jan 2014 6:08
Da ne bi koga užalili, ampak moje mnenje je, da je to en vredu; nateg;,koga se pač da! Ko so pri nas izvajali neke meritve, so bili kar vsi groznoooo bolani, ki so šli na to!
kvačkarica
8. jan 2014 6:08
Da ne bi koga užalili, ampak moje mnenje je, da je to en vredu; nateg;,koga se pač da! Ko so pri nas izvajali neke meritve, so bili kar vsi groznoooo bolani, ki so šli na to!
kvačkarica
8. jan 2014 8:44
kvačkarica je napisal/a: |
|
Ravno dovolj malo bolani, kajne, da so hitro kupili preparate, ki jih AZ prodaja, in ne preveč, da ni bilo treba k zdravniku ...
Bi rekla tako: škodit tak pregled gotovo ne more, kake večje koristi pa tudi ne vidim od njega ...
mamamia
14. jan 2014 2:39
Ali ni to grozno škodljivo za denarnico?
Katrca11
14. jan 2014 8:05
Star pregovor pravi:"Če ima osel denar, pametni trži!" In žal je tako, da imamo vse preveč pametnih, in še več oslov,kljub krizi....
kvačkarica
10. sep 2015 10:59
Pozdravljeni ! .. Se pridružujem enim komentarjem glede ,Ambasade zdravja, ne vem, če so vredni zaupanja in pohvale,..v njihove izdelke ( precej dvomim, da so učinkoviti !!! ).. sem že nekaj kupil pri nih ene kapsule, a so brez učinka... tako, da sem izgubil zaupanje v njih, ....mogoče ima kdo kakšno izkušnjo z njihovimi prodajnimi izdelki - napišite !
Lep pozdrav !
mirr
mirr
17. sep 2015 8:45
mamamia je napisal/a: | ||
Ravno dovolj malo bolani, kajne, da so hitro kupili preparate, ki jih AZ prodaja, in ne preveč, da ni bilo treba k zdravniku ...
Bi rekla tako: škodit tak pregled gotovo ne more, kake večje koristi pa tudi ne vidim od njega ...
|
Ta ambasada zdravja, je mislim samo en nateg ljudi ..!!!
mirr
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi
Burek z lahko solato