3. jan 2014 22:06
Dovolite, da tudi jaz napišem nekaj besed o zadevi, katere ste se dotaknili. In sicer sem sama opravila pregled pri podjetju Ambasada Zdravja in moram povedati, da sem bila s samo storitvijo izredno zadovoljna. Tudi mene so poklicali po telefonu in mi povedali, da bodo pri nas opravljali preventivne preglede v naši ambulanti. Povedali so tudi, da je cena pregleda 65€ in kaj vse mi bodo pregledali in naredili. Na začetku sem bila tudi samo zelo skeptična kako lahko vse to naredijo z enim aparatom. Ampak, sem se zaradi zdravstvenih težav - ko mi zdravniki niso morali odkriti diagnoze zanj vseeno odločila. Z mešanimi in slabimi občutki sem se odpravila na pregled. Prišla sem v ambulanto kjer me je lepo sprejela starejša gospa ter mi na vsa moja vpšrašanja tudi odgovorila. Nič ji ni bilo težko povedati razen ko sem jo vprašala o zadevi v zvezi z izvidi je lepo odgovorila da ni usposobljena za izvide in se le o teh pogovarjam z osebo ki preglede opravlja. Tako sem bila naročlena ob 10.30 uri in prišla na vrsto že pet minutk čez uro. Prevzela me je mlajša gospodična, katera mi je vzela kri, mi izmerila pritisk me priklopila na aparat ter podrobno povedala kaj vse bodo delali kaj bodo pogledali. Noben me ni vprašal kakšne težave imam in zakaj sem prišla - ampak je po enem določenem času ( ne vem koliko časa sem ležala) ta gospodična odklopila in me prosila da se usedem zraven gospe okoli 30-35 let, katera je brez vprašanj o mojem zdravstvenem stanju začela z razlago izvidov. Nad tem sem bila zelo presenečena - kajti vedno sem navajena nekam prit in morem sama povedati kaj mi je. Tukaj so mi oni povedali moje dejansko zdravstveno stanje. Povedali so mi za vse težave ki jih dejansko čutim, in tudi kaj lahko sama popravim kaj je pa potrebno z zdravnikom naredit da se ta zadeva pozdravi. Z izvidi sem odšla do svojega zdravnika s katerim sva te nadaljnje stvari naredila in potrdila zadeve, ki so mi jih oni povedali. Če ne bi bilo njih bi še danes imela velike bolečine in težave brez prave diagnoze. Zato se jim zahvaljujem. Vam, ki pa pljuvate po njih pa niste opravili njihovega pregleda pa priporočam, da ga naredite in šele takrat poveste svoje mnenje. Tudi tam so imeli neke naravne zadeve za kupiti. Jaz nisem nič kupila, zato niso bili kaj manj prijazni. Prav tako niso bili vsiljivi.
lady_gaga