6. dec 2013 10:35
Nekoč, tega je že davno, sem prišla v službo v gležnerjih in krilu. V službi nismo smele nositi hlač, bognedaj kavboljk, moški obvezno kravato. Že davno...
Kolega me je pogledal izza očal in komentiral, da s svojimi vitkimi nogali izgledam kot da stojim v teglcu.
Meni so nepopisno všeč široka krila, na zvonec, na A, ampak jih moje vitke noge ne presnesejo. Dobro pa pristajajo moji kolegici, vendar se ne smejo konačati na našišem delu meč. Preverjeno.
Pencil skirt je po moji presoji neprimerno za debele noge ( dolžina ) in močne bedre, ker potem res zgleda za zelje tlačit.
Pri vitkih nogah in ravni postavi pa ni videti pasu. Pa smo na začetku.
Potrebno je veliko samokritike in dobrega prijatelja brez dlake na jeziku. No, moj žal pokojni brat je nekoč komeniral eno jakno, ki bi morala biti klasična, pa je bila 4 številke prevelika, da sem kot " vreča krompirja". Jok.
Torej: nekdo, ki vam to lahko reče, naj pove, ali je v redu, ali ne. Postava ima toliko podrobnosti, da so velike razlike, sicer pa si menda vedno želimo tisto, kar nam ne pristaja.
PS. Krilo oblečem le vsake kvatre enkrat. Mala nečakinja me je vprašala, če nimam nobene kiklce
F r i n a