5. dec 2013 11:03
elaphus je napisal/a: | ||
In kako v tej kikli sedi? In kako gre po stopnicah? In kako, buhnedi, spleza v kabino tovornjaka????? lp
|
Jaz v podobno krojeni obleki sedim, tečem čez cesto (v salonarjih), nosim otroka v naročju, po stopnicah pa res ne hodim... ker se mi vedno mudi kar tečem:) Res pa je, da v kabino tovornjaka res še nisem lezla (tudi v trenirki ne).
Evalia, za casual stil je meni všeč kombinacija pajkic (kakšnih bolj strukturiranih - ala kavbojke varianta, v Calezdoniji jih imajo ogromno), biker škornji ali visoki škornji, pogojno balerinke, v kombinaciji z daljšim puloverjem (nekaj podobnega kot na linku, ki ga je prilepila Vanja). Druga varianta so kabojke (lepe, dobro krojene) v kombinaciji z biker boots, visokimi supergami (recimo usnjenimi, ne ravno košarkaške najkice). Če imaš hourglass postavo, ti najbrž lepo pašejo obleke do kolen, ki so v pasu tejlirane. Čez lahko oblečeš lepo jopico ali blazer. Kombinacija obleka + hlače pa je pri meni totalen no-go. Tega nisem nosila tudi, ko je bilo moderno - če ne zaradi drugega pa zato, ker mi je optično dodalo vsaj 5 kil.