28. nov 2013 10:16
Draga Vanja, nikakor ne preizkušam nikogaršnje tolerance, s tem, da se delam norce pa si me rahlo užalila. Sama tem, kjer začne frčati perje ne berem, ker me ne zanima kako ljudje en drugega najedajo.
Kar se tiče kompliciranja: nisem jaz tista, ki bi zaradi dežja menjala torbico (mi je skrajno zoprno opravilo), nimam povsod pripravljenih nekih vrečk, pa da bi imela zložljiv dežnik za vsak slučaj vedno pri sebi. Enega (nezložljivega) imam v službi, enega v avtu in enega doma.
Torbico imam trada pri sebi, ker si rada pripravim ključe, ne da jih iščem pred vrati (mi grejo na živce tudi ljudje v trgovini pri blagajni, ki šele ko vse spravijo, začnejo iskat denarnico... ), pa včasih potrebujem telefon (ga tudi ne jemljem ven), pa včasih je treba kak robček ali bonbon poiskat... Taka pač sem, ne najedam pa nikogar zaradi tega...
Imam tudi zelo 'fajn' lase, ki so alergični na vlago- in se ne počutim prijetno, če sem cel dan v službi ali na kakšni večerji s 'skrepanimi' lasmi. Seveda se da preživet, ampak počutim se bolje.
Načloma nimam problemov z mokroto. Se primerno oblečem in obujem in sprehajam psa. Tudi brez dežnika, če ne lije kot iz škafa. Kadar pa sem oblečena 'službeno', mi gre pa na živce. Takrat tudi, če se le da (!), ne grem nikamor, kjer ne morem parkirati pod streho. Zatežena, a ne?
Pa ni nas pet v avtu, na tleh imata svoj prostor psa, pa ne vem, zakaj bi jima mogla taško al marelo tiščat pod gobec .
Uf, sem kar malo jezna, ker me takole 'na suho' (vsaj frizura ne bo trpela) obsodite... sem mogla povedat in mi je že lažje...
Pa še veliko problemov imam...brez skrbi, ne mi bit fouš...kje najti puranje prsi s kožo, pa kako pospraviti zlikane prte, da se ne bo videl rob (pač nimam časa vedno likati tik preden ga dam na mizo), pa še pa še... Če pri čem potrebujem kak namig, pač vprašam... Brez problemov ni napredka, punce!!!
ps:
A mogoče katera ve, kje se kupi marelo s tulcem? Ali tulec za marelo?
alibaba