27. nov 2013 19:03
Citiram: "Vemo, kdo postavlja kriterije, katera stvar je dovolj pomembna za odpreti novo temo - pooblaščene osebe. Nekateri pa kvakate, kokodajsate in se petelinite čisto v vsaki, samo, da se oglasite. Svoje ste dokazali."
Hm, za kvakanje in kokodajsanje se mi zdi, da sem zraven , pri petelinjenju tudi , razen če je to namenjeno le moškemu delu populacije, za povrh sem pa, očitno kot pooblaščena oseba (čeprav ne uradna ...) doslej smela odpirat teme, pe če še tako butaste (sem jih tudi že po piksni dobila od nekaterih članic, in še kako, samo nisem tip, da se cmerim v kotu in cepetam z vsemi štirimi zaradi užaljenosti, niti nisem sorte Calimero, bolj sem tip, da iz vsega nek koristen nauk potegnem).
Tako da bi me prav zanimalo, JanisJoplin, kdo neki postavlja kriterije (razen šefa strani in moderatorjev). Si to ti, Vendelina, MyGrace? Morda nola, mojstrica peresa in še česa, limnol, alibaba ali celo jaz? Morda meni nadvse ljuba proxima?
Že res, da vsak od nas tukaj daje ton tej strani, vsaka na svoj način, včasih smo uglašne in včasih razglašene, z enimi se maramo bolj, z drugimi manj. Tako kot v vsakdanjem življenju. Saj internetni forumi niso nič drugega kot nekak odraz siceršnjega stanja.
In ni, da bi se človek obremnjeval s tem. Tu smo za zabavo. Vsaj jaz.
Kdo kakšne teme odpira mi je prav vseeno. Če se mi je, kvaknem in kokodajsnem, včasih celo kaj uporabnega napišem (vidim po odzivih na zasebni pošti...), če mi ni, sem tiho. No big deal (bemti, se vidi Vendyjin vpliv name, zdaj že v angleščini kokodajsam ...).
mamamia