18. dec 2013 21:57
Jezus, darjuška, jih imaš za prodajo? Pa to ja že 14 dni vsak dan pečete? So pa lepi, se vidi, da so izkušene roke
Res vas je vseh ena sama pridnost
Tole je meni uspelo:
čokoladni cantuccini (bolj simpl piškotkov skorajda ni)
kokosovi razpokanci (meni so tako lepi in dobri in preprosti)
za Četico Prazničnih košaric pa sem delala moto piškote (sicer okusni, vendar malo več dela in zaradi obojega me niso prepričali, da bi jih še kdaj delala) in iz ostankov testa še neke rogljičke, pomočene v čokolado. S piškoti od tašče in svakinj (medenjaki, cimetove zvezdice, navadni brizgani piškoti in orehovi rogljički) smo pripravile pet škatel piškotov, ki bodo v prihodnjih predprazničnih dneh v prazničnih zabojčkih z ostalimi dobrotami romale k družinam z otroki, ki si dobrote za praznike težko ali sploh ne morejo privoščit.
Ampak, ni več niti enega piškota Ni druge, kot da ponovim vajo ... zelo zelo se mi lušta navadnih orehovih rogljičkov in poskusila bi panettone, ker pa nimam pravega modela, bom probala kar s tistim za šarkelj (vsaj dozdeva se mi, da ga imam nekje ). Če se mi časovno sezide, pa še rumove kroglice (bodo morale bit bolj čokoladne in manj rumove letos, ampak se ne morem zadržat:)).