9. maj 2004 22:45
O, la, la, fino, lepo in verjetno tudi okusno. Super pogruntavščina! (slika in kruh)! LP cervus
9. maj 2004 22:45
O, la, la, fino, lepo in verjetno tudi okusno. Super pogruntavščina! (slika in kruh)! LP cervus
10. maj 2004 9:27
Slike pri receptih zdaj delujejo in kmalu bodo vse, kar ste jih poslali vključene. Prosim da vse, ki imate fotoaparat in lahko pošljete sliko o receptu (tudi če ne gre za vaš recept), to storite na email:bojan@kulinarika.net Še nekaj pravil: 1. V emailu napišite vaše uporabniško ime. 2. V Emailu obvezno napišite točno ime recepta ali njegov ID (vidite ga v naslovu, ko je recept odprt kot ID=xxx). Toliko zaenkrat, pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. maj 2004 12:21
slika se vidi , super je ... Dušan
10. maj 2004 17:00
Recepti, ki imajo slike, so po novem označeni s fotoaparatom pri iskanju in pregledovanju receptov. Dodana bo tudi možnost iskanja le med recepti s sliko, ki bo vključena v iskanje po kriterijih, ki je odprto le naročnikom plus paketa. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
11. maj 2004 7:35
Ta možnost da vidimo tudi druge slike ali je že in kje jih najdemo. Majda Sporočilo je spremenil(a) majdi dne 11. maj 2004 07:41:19
11. maj 2004 9:55
Mene pa zanima približno koliko slikic je bilo do zdaj poslanih. Vesna Leben
11. maj 2004 10:09
Majdi: Recepti, ki imajo slike imajo pred receptom v spisku in ko uporabimo iskalec majhen fotoaparat, v samem receptu je je treba klikniti na fotoaparat pod naslovom recepta. Ligojna: Do zdaj je bilo poslano cca. 15 slik, od tega imamo z nekaterimi težave ker avtor ni poslal točnega imena, h kateremu receptu spada. Objavljenih je tako 12, ena je za recept, ki še ni bil objavljen, ko bo bo na portalu tudi viden fotoaparat. Tukaj je npr. moja slika, žal sem že pol pojedel preden sem se spomnil na fotoaparat... http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=3151 Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
19. maj 2004 12:40
zanima me če lahko pošljem sliko iz GSM-ja (300.000 točk), ker digitalca nimam. vesna kavčič
19. maj 2004 15:03
Uf, iz GSM-ja... Kot vem še ni GSM-ja ki bi delal dobre slike! Ampak lahko pošljete Bojanu na bojan@kulinarika.net pa če se bo dalo narediti kolikor toliko bomo dali gor. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
21. maj 2004 16:16
Kaj pa slike članov - tudi to bi lahko nekam dali. SuziKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hoppy brioš
Tarte tatin z jabolki