16. mar 2004 9:35
Kje pa bodo te slike objavljene. Pod kakšnim forumom.. LP Majda
16. mar 2004 9:35
Kje pa bodo te slike objavljene. Pod kakšnim forumom.. LP Majda
16. mar 2004 9:56
Ne, slike bodo imele svoj gumb za odpiranje na posameznem receptu. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
16. mar 2004 18:40
Jernej, ali ne boš jezen če ti pošljem za nek moj recept eno slikico z velikostjo 2272x1712 ter 1,9 MB Lep pozdrav vsem! Henri
16. mar 2004 19:25
Ne ne bom jezen. Jezen bi pa bil če bi našel tako sliko ob receptu, ker bi taka glomaznost ubila spletno povezavo KulSlo zjutraj, ko bi jo 500 obiskovalcev hotelo odpreti... Prav zato pa ne želim, da se slike "avtomatično" objavljajo... Pošiljate pa lahko karkoli... Vseeno je za velikost. Tvoja velikost Henri je dobra, ker tako vem, da je slika res tvoja Ločljivost je namreč tipična za digitalno kamero Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. mar 2004 10:12
Heh ... idejo, da tisti, ki lahko slika hrano po lastnem receptu, sem jaz dala že lani ... pa je bila lepo zavrnjena češ, da to pa ne gre pa brez zamere, nism mogla bit tih. Lp, Tatjana
18. mar 2004 10:14
Reca .. ko ste slikal Ajdov kruh z orehi .. ste sami poskrbeli za aranžma? Zelo lepo drugač! Tatjana
18. mar 2004 10:39
Nikoli nisem rekel, da ne gre. Rekel sem da je preveč težav. Poglavitna od njih je večja obremenjenost strežnika, ki je bil takrat precej slabši. Pa brez zamere tudi vam. Nisem mogel biti tiho. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. mar 2004 15:18
Pa kako jaz ne morem videt tega kruhaaaaa noooooo grem na uno stran, ki je napisana pa mi napiše page not found..??????? Natasa
19. mar 2004 7:04
jaz pa mislim Reca da bi zraven tistega recepta za kruh ki si ga poslala ful pasala tale tvoja slika http://mojeslikce.20megsfree.com/images/img_2101.jpg lep dan vam želim Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 19. mar 2004 07:04:29Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Marmorni kolač