15. avg 2013 9:29
Cilaaaaa,
a še nisi slišala tistega o in drevesih?????
Sonja
15. avg 2013 9:29
Cilaaaaa,
a še nisi slišala tistega o in drevesih?????
Sonja
15. avg 2013 10:59
limnol je napisal/a: |
Cilaaaaa, a še nisi slišala tistega o in drevesih?????
|
Hja, to že, ampak tu je po moje obratno: drevo ne raste daleč od japke. Je ata zavohu kšeft .
lp
cervus
15. avg 2013 14:17
Fajne ste, ni kaj :))
hedonist
15. avg 2013 14:56
Fajne ste, ni kaj :))
Tudi ti, dragi hedonist. V tej drugi luči te še nisem poznala.
Johanna
19. avg 2013 8:22
Dragi kolega hedonist, moja hči je te dni na počitňicah na Portugalskem. Trenutno je v šoli surfanja in pravi, da je tam v kampu trenutno največji hit kvačkanje kap. Kvačkajo jih tako fantje kot punce. Izgleda, da je toprecej popularno.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
19. avg 2013 8:34
No, evo, zdaj je pa vse jasno.
naor
19. avg 2013 12:01
Sem ravnokar govorila s hčerko in pravi, da v tem kampu vsi kvačkajo in se fantje samo o tem pogovarjajo. Po slikah, ki jih hči pošilja, ni z njihovim odnosom do punc nič narobe. Kvačkajo pa zato, ker močno piha in potrebujejo kape, da jih ne zebe. Obljubila je, da jo prinese bratcu.Imajo pa v bližini ponudbe volne in bolj pisano je, boljše je.
Tako to je iz prve roke. Več pa izvem, ko se vrne hči.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
19. avg 2013 23:17
Joj, najprej sem se do solz nasmejala, potem pa sem padla v šok, ker moj brat tudi kvačka in kuha, pospravlja in celo nosi prstane. Pa še punco ima že skoraj celo desetletje. Zdaj ko Hedonist pravi, bom morala jaz tudi malo povprašat, če pri bratu vse štima
Pa brez zamere
yulchi
20. avg 2013 0:45
danes sem sekirom pripravila en meter bukovega za zimo, nalila motorno olje v , bila na strehi ustimat anteno,.....
vauu, in zdaj se sprasujem ce je kaj narobe z mano ? Ali sam mogoce postala moski ? No, za vsak slucaj pogledam, in glej ga zlomka, se vedno jo imam ( ) !
lep pozdrav hedonist, in seveda vsem ostalim
teta
20. avg 2013 1:01
He , he , he , teta , nič ni narobe s teboj , nisi postala stric !!!
manca51
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento