13. avg 2013 17:45
Velja , sporočim, samo da poštudiram, kakšno barvo las si bom za pozimi izmislila, pa da bo kapa zraven pasala
babka1951
13. avg 2013 17:45
Velja , sporočim, samo da poštudiram, kakšno barvo las si bom za pozimi izmislila, pa da bo kapa zraven pasala
babka1951
13. avg 2013 18:01
hedonist je napisal/a: |
...... naj pa še enkrat napišem, ne gre za joke, v dokaz bom ob priliki prilimal fotko kape samo da pride junior domov in da jo bo imel s seboj.......
|
To bo najbrž enkrat tam nekje novembra
lp
cervus
13. avg 2013 18:19
Hedonist,se priporočam..jaz sem rdečelaska..zelena mi paše,k mam take učke ..
Vrtejbenka
13. avg 2013 19:54
Elaphus, garant bo prej :)
Vrtejbenka, ja mislim , da so mu te barve blizu :)
hedonist
13. avg 2013 20:34
Elaphus, garant bo prej....
|
Matr, saj v tej grozni vročini ja nihče ne hodi s kapo okoli.....
lp
cervus
13. avg 2013 20:59
Nop, v nedeljo je pršu gledat utrinke, jo je meu s seboj, ga rado zebe v glavo :)
hedonist
14. avg 2013 8:20
Zanič utrinki so bili letos, nič niso želja izpolnjevali.
Sonja
14. avg 2013 9:15
Počaki še mal, ne bodi tako neučakana!
naor
14. avg 2013 12:12
Mislim, da je bilo dovolj čakanja - čakam namreč še na izpolnitev želje iz leta 1999. Pa tudi pri nekaterih drugih željah je izvedba bolj šepala. Očitno tudi od utrinkov čez naše nebo leta bolj škart roba.
Glede kvačkanja pravzaprav ne morem kaj pametnega reči, jaz sem bolj za štrikanje. Imamo pa v naši družini pretežno plešaste moške, tako da so kapice poleti in pozimi kar zaželena roba. Torej podpiram, v vsakem smislu.
Sonja
14. avg 2013 23:51
Bom zrihtu, Babka, sam barve povej :) |
Opa, tole je pa že prikrito oglaševanje - tak dolg uvod, na koncu pa le pride z barvo na dan Sprašujem se, kdo v resnici kvačka - hedonist ali sin
Cila
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Ploščati špageti z morskimi sadeži