23. jun 2013 16:48
No, ja, kar se tiče najljubših in najbolj pomembnih knjig, sta za marsikatero najpomembnejši očetova hranilna knjižica in materina kuharska knjiga.
Ni moj izmislek, pred leti sem trditev prebrala v reviji Obzornik.
nola
23. jun 2013 16:48
No, ja, kar se tiče najljubših in najbolj pomembnih knjig, sta za marsikatero najpomembnejši očetova hranilna knjižica in materina kuharska knjiga.
Ni moj izmislek, pred leti sem trditev prebrala v reviji Obzornik.
nola
23. jun 2013 17:44
Nola, podpisem !!
hedonistMygrace
sporočila: 6506
23. jun 2013 19:47
Ne podpišem niti pod razno! Takšne in drugačne poniglavosti so destruktivne
Mygrace
24. jun 2013 14:46
V občini Piran že nekaj let ni knjigarne.
nola
26. jun 2013 9:21
Moja najljubša knjiga je od avtorice Ane Marie Selinko - Desire. Gre za zgodovinski roman, brala sem jo v različnih življenjskih obdobjih, pa se me je vsakokrat dotaklnila na drugačen, poseben način.
kara
11. feb 2014 17:12
V zadnjih petnajstih letih sem prebrala vso šolsko gradivo. Recimo, da mi je bila polovica všeč. Prav "mojih" je več; Bogdan Novak Lipa zelenela je, Pasja grofica...
Donna Woolffolk Cross, Papežinja Ivana
Margaret Mitchell, V vrtincu
Ernest Hemingway, Komu zvoni...
teh se spomnim tako iz rokava.
Predlagajte, ker mi je spet zmanjkalo idej
Merlisa
12. avg 2014 12:44
knjiga Divja mi je bila v zadnjem času res dobra knjiga
Iza1976
13. avg 2014 10:22
Divja sem tudi jaz letos brala na dopustu. Bila je zelo zanimiva, prebrala sem jo "na dušek", ampak je pa bila zelo predvidljiva. Pač še ena ameriška zgodba o težkem življenju in srečnim koncem.
Ampak ne me narobe razumet, knjiga mi je bila čisto všeč in sem jo z veseljem prebrala.
Lopatka
13. avg 2014 10:24
jaz sem na koncu zajokala, me je kar malo pretreslo
Iza1976Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Kremni rezanci s tartufi