5. jun 2013 9:01
@vanilia: Direktor Fox Channels je rekel, da tega dogodka predvidoma ne bodo predvajali po televiziji , predvsem pa morajo najprej preveriti kvaliteto posnetka.
@Janis Joplin: Kot sem omenila sem poslala slike slanih in sladkih jedi (losos s špinačo v testu na posteljici iz rukole in jogurtovim prelivom; krhki muffini z ohrovtom in mletim mesom; polentini diamanti z gobami;
puranje rolade s sirom in pršutom v gorčično-pehtranovi omaki in bučkina pita s sirom; piščančji zrezki v pehtranovi omaki z gorčico, mehka polenta in šparglji; čemaževi polžki s sezamom; trganček iz piva, sira in Marmitea; bučna rolada s kremnim polnilom; marmorirana tosta z breskvami; orehova potica; bavarska krema z jajčnim likerjem; potratna potica; bohemske kocke; višnjeva in vanilijeva torta; breskvice; čokoladna fantazija; sočna korenčkova torta) - joj, nisem se zavedala, da sem poslala toliko receptov. Recept oz. sliko, ki jo je Rudolph izbral je bila pa "Zvita" sadno maskarponejeva torta (sem šele kasneje izvedela, da Rudolph obožuje maskarpone ); za to torto sem za podlago spekla biskvit, nato pa še rolado in jo namazala z domačo malinovo marmelado, jo razrezala in kose obložila po obodu. Krema je bila iz maskarponeja in mešanega svežega jagodičevja.
P.S.: Slik še ne morem poslati.
Tinky Binky