1. jun 2013 21:26
A se bo dalo tudi kje videt današnji spektakel??? Bo Telemach kaj ponujal, objavil, karkoli??
vanilia
1. jun 2013 21:26
A se bo dalo tudi kje videt današnji spektakel??? Bo Telemach kaj ponujal, objavil, karkoli??
vanilia
2. jun 2013 8:39
Kolikor vem Telemach nima svojega programa, bo o dogajanju treba pogledat po drugih kanalih, innternetu ali časopisih, med tednom bo kaj verjetno tudi v kaki reviji
mamamia
2. jun 2013 14:32
Je bilo tudi simpatično srečanje z njim pred magistratom,proti večeru.Pa nobene gužve
ultranova
3. jun 2013 9:23
Meni je bilo pa zanimivo, kako raznolika množica se nas je nabrala. Od družin z malimi otroci, do otrok tam okrog 10-12 let, mladine, urejenih starejših gospa.., veliko gospodov, samih in v paru - očitno je, da ga pri nas gleda res veliko ljudi. Malce slabo se je slišalo za nas, ki smo stali bolj v ozadju, čeprav me je bolj zanimal odziv občinstva in kako ga bodo sprejeli. LEpo je bilo in prijetno in simpatično. Zmagal je transparent, tak simpatičen, doma narejen (žal ga je slikala hčerka, tako da slike nimam) "Rudolf for president". Še vreme je sodelovalo.
Res prijeten dogodek.
Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
4. jun 2013 21:32
Naj še jaz z vami delim nekaj misli ob srečanju z Rudolphom, ki me je resnično navdušil s svojo toplino, prijaznostjo, dostopnostjo in preprostostjo.
Prijavila sem se na natečaj, ki je potekal na FB strani 24Kitchen Slovenia, in sicer z več recepti, tako slanimi kot sladkimi. Ampak, ko sem videla kako se je število prijav z vsako minuto večalo in zadnji dan pristalo pri skoraj 2000 prispelih receptov, sem vsakršno možnost, da bi me Rudolph izbral, izključila. Tako sem ob razglasitvi treh pomočnikov ostala brez besed, saj ponavadi res nimam take sreče.
Rudolpha sem spoznala malo pred začetkom dogodka na Kongresnem trgu, kjer me je takoj očaral s svojo vedrino in odprtostjo. Vsaki pomočnici je namenil nekaj besed, čeprav je že zamujal na oder, ter nam razložil na podlagi česa je izbral ravno nas tri. Po izboru je bilo na FB-ju mogoče prebrati mnogo negativnih komentarjev na račun izbora in kako ga zagotovo ni opravil sam Rudolph, vendar je vedel za vsako pomočnico posebej kaj je objavila in kako je izgledala katera slika ter vsako sliko tudi pokomentiral.
Med kuhanjem mi je bila všeč njegova komunikacija z občinstvom in informativnost, saj so ideje in nasveti kar vreli iz njega. Obiskovalci so ga požirali, on pa nas z vsako minuto bolj navduševal. Ko je prišel čas za mojo jed, so se mi ob pogledu na množico ljudi pod odrom (po predvidevanjih naj bi jih bilo okrog 4000) in iz spoštovanja do Rudolpha zašibila kolena, vendar sem z njegovo pomočjo začetno tremo uspešno premagala. Ko sem razložila na podlagi katere jedi me je Rudolph izbral, je dodal, da je bilo iz moje slike razvidno, da jedi ni izdelal profesionalec, se pa kaže s kakšno strastjo je bila jed izdelana in da je avtor nekdo, ki kuhanje in peko naravnost obožuje. Ob njegovi pohvali sem bila res počaščena in ponosna.
Dogodek se je prehitro bližal koncu, vendar sem, preden se je posvetil množici pod odrom, uspela z njim spregovoriti še par besed. Povedal mi je, da v nekaterih državah niso zadovoljni z oddajo v nizozemščini in angleškimi podnapisi in so zainteresirani le za odkup angleške verzije oddaje. Zato so pred časom posneli poskusno verzijo v angleščini, zaradi česar je moral znanje jezika še izboljšati (je pa že sedaj odlično). Z britanskimi in ameriškimi učitelji se je mudil v nekem samostanu, kjer je pilil svoje znanje jezika in izgovorjavo. Povedal je še, da se kmalu odpravlja v Bolgarijo, direktor Fox International Channels pa mi je kasneje povedal, da imajo v planu tudi obisk Hrvaške.
Kljub temu, da je bil predviden zaključek dogodka malo po 15h, se je Rudolph z oboževalci zadržal skoraj do 16.30 ure. Nisem mogla verjeti s kakšno energijo in potrpežljivostjo se je posvečal vsakemu posamezniku, odgovarjal na vprašanja, delil avtograme in se slikal z oboževalci. Zagotovil jim je, da bodo vsi prišli na vrsto in tako je tudi bilo. Pred njegovim odhodom smo se s celotno ekipo še n-tič poslikali, podpisal je še nekaj kartic in predpasnik, ki smo ga dobile v dar, izmenjali pa smo si še nekaj pohval in besed. V njegovi družbi smo se počutili tako domače, poleg tega se je zdelo, kot da se mu nikamor ne mudi, da mu je bilo kar težko reči nasvidenje.
Rudolph me že tako navdušuje v vsaki oddaji in v živo je vse, kar je na televiziji, plus še veliko več. Prijeten in odprt ter zelo srčen človek. Štejem si v čast, da sem lahko z njim kuhala in preživela nepozabnih nekaj ur v njegovi družbi. Upam, da se kmalu vrne.
P.S.: Pripela bi nekaj slik, vendar že tri dni dobivam sporočilo, da zaradi napake to ni mogoče.
Tinky Binky
4. jun 2013 21:37
TinkyBinky, lepo da si se javila - slikice pa le pripni, ko bo mogoče
lp
anibas
4. jun 2013 21:43
Tinky Binky, superca!
mamamia
4. jun 2013 22:42
Rudolph je zakon! Njegovi recepti so preprosti, s sestavinami, ki jih ni težko dobiti, postopek je nazoren in predvsem ne komplicira, pa še simpaaaaaatičen je.
5. jun 2013 7:16
Tinky Binky, Komaj čakam na slike. Zanima pa me še, na podlagi katerega recepta te je izbral.
JJKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z bolonjsko omako
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem