Kaj mi je všeč

tema je zalepljena

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

4. okt 2013 14:29

Všeč mi je, da je na kulinariki veliko pozitivk in pozitivcev (naj imamo dame prednost ).

Všeč mi je, da danes končno tudi pri nas sije sonce.

Všeč mi je, da sem jaz in moji dragi zdravi, to je najpomembnejše. Velikokrat mislim tudi na tiste, ki nimajo te sreče in jim pošiljam pozitivno energijo  Zdrav človek ima tisoč želja, bolan pa samo eno. To se zavem že ob navadnem prehladu, najlepše pa je, če se tega zaveš, ko si zdrav.



JJ

Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 04.okt 2013 14:29

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15298

4. okt 2013 17:34

Všeč mi je, da mi je danes mož povedal, da so fantje na barki pasulj polizali do konca, ker je bil tako dober..Pa tako se je pritoževal, da ga bo preveč.
Všeč mi je, da rada kuham in sta tako  moja mami in tašča presrečni, kadar jima prinesem kaj kuhanega. In nasmeh na ustih me  tako osreči.

Všeč mi je, da bova danes s sinom pekla piškote, ker  nima več vročine.

Všeč mi je pozitivna energija Babke1951, ker me velikokrat nasmeji in razveseli. Me zelo spominja na mojo hči, in ni naključje, da imata rojstni dan zelo blizu...

Všeč so mi prispevki "študenta" Ežoja in vestne Dragičke, ki skbno pošilja slike.

Všeč mi je, da imamo KULINARIKO in pozitivne ljudi.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

lučica  

član od: 28.10.2010

sporočila: 174

4. okt 2013 19:11

Všeč mi je

- da so moji bližnji zdravi (se navezujem na JanisJ.)

- da imam kljub neprespanim nočem dovolj energije za vsakdanje stvari, tudi za rekreacijo (jupi!),

- da sem na toplem, ko je zunaj mraz in da imam streho nad glavo

- da sem se začela zdravo prehranjevat in rezultati so že vidni, mi pomaga tudi moja

- da vsak dan pokukam na kulinariko in vedno najdem kak nov recept in kaj novega izvem (hvala za KULINARIKO)

- da mi ravnokar moja triletnicakuha zajtrk, večerjo, kosilo... in ima po celi svoji mizici posodice in neizmerno duhovite ideje za poimenovanje hrane...

 

V glavnem všeč mi je da sem trenutno v življenju srečna

 

lučica

babka1951  

član od: 22.8.2012

sporočila: 6950

4. okt 2013 20:34

Trixi je napisal/a:

Všeč mi je pozitivna energija Babke1951, ker me velikokrat nasmeji in razveseli. Me zelo spominja na mojo hči, in ni naključje, da imata rojstni dan zelo blizu..
Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Všeč so mi, vaše pozitivne misli, ki jih gojite do mene... pa ni tako rožnato...

Še včeraj sem se hecala, predvsem zato, da bi pozabila svojo lastno bolečino, ki je zadnje 3 mesece obdala našo družino... in je danes dopoldan prišlo spoznanje, da se ljubljena mlada oseba, spopada z resno boleznijo... ni dovolj, da je moja mati, zaradi vseh zdravstvenih težav pristala v domu starejših občanov, ni dovolj, da moj mož, pri najlepših letih odhaja v stanje pozabe...zdaj je še rak začel žreti tisto, kar nam je najdražje.

Kričala in klela bi, če bi to kaj pomagalo, čisto nove poti, sem začrtala in močno verjamem, da nam bo uspelo, MORAAAAA  USPETI !!!

babka1951

mojezlato  

član od: 10.12.2012

sporočila: 1039

4. okt 2013 21:30

Babka, držim pesti, upam, molim, pošiljam pozitivne misli,...karkoli bo pač pomagalo, da vam bo sreča in zdravje naklonjeno. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

tburgar  

član od: 11.9.2009

sporočila: 435

4. okt 2013 21:42

Joj, babka, tudi jaz pošiljam veliiiko pozitivnih misli in želim srečen izid, včasih gre res vse slabo na kup,

želim vam vsem veliko energije za premagovanje vsega kar vas čaka!! 

tabu

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15298

4. okt 2013 22:15

Babka1951, tvoja pozitvna energija nas drži pokonci. Prava borka si, rojena, da pomagaš drugim in verjamem, da boš premikala gore do uspeha. Ker si mi draga oseba, ti pošiljam veliko zdravilne energije za moč

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Viva Meier  

član od: 20.12.2009

sporočila: 673

4. okt 2013 23:02

Evo babka, jaz pa, da ne bom ponavljala vsega naštetega, se pridružim pri kričanju in kletju (ne vem sicer, če bo pomagalo). Tudi pri meni udriha bolezen pri najbližjih, pa nepotrebni družinski spori, ki ne pomagajo nikomur, še najmanj tistemu, ki se nam bori za življenje, pa še nekaj kapitalnih se je našlo na kupu Menda bo bolje, samo počakati je.

Viva Meier

sonce51  

član od: 4.4.2008

sporočila: 237

5. okt 2013 7:57

Sonce nas prebuja, v pečici imam že vzhajane slane polžke, ki jih bom nesla k prijateljici na trgatev. To je letos moja zadnja trgatev , na vseh je lepo.

Joj, Babka ti naša, sedaj pa se ti je res nabralo ene žalosti in skrbi.

Vem, to so  hudi dnevi in noči, brez spanca, polni   razmišljanja, skrbi  in žalosti. Ej, moja Babka, življenje je hudič, samo vedno se potem po teh hudih časi stvari postavijo na mesto in zopet zasije žarek svetlobe, upanja in kar je najpomembneje, te hude skrbi se umaknejo, izginejo.  Saj ne vem, kaj ti naj pišem, malo izlivam čustva na belo podlago, sem nemočna... V letošnjem letu so se hude stvari dogajale tudi mojim prijateljicam, eni se je hudo poškodoval sin, druga se spopada z resno boleznijo, tretji se v družini stvari zapletajo .. . Jaz  sem z njimi, jih bodrim, povem kakšno vspodbudno, se skupaj dobimo na kavi, pici ... in na tan način preganjamo , ,,,,in se .

Naj bo danes

sonce51

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

5. okt 2013 8:11

Všeč mi je da sem naletel na to stran.
Všeč mi je da vas je poln pehar optimistov, veseljakov, navihancev in študentov starejšega kova (jejžeš, saj sem že tudi sam med njimi, hihi)
Všeč mi je da sem skozi tole stran, recepte, vaše pisanje in pohvale/graje uspel prehitet anoreksijo za pol metra in da se seadaj samo še vleče za mano. Kakšno leto ali dve, pa bo popkovina pretrgana in življenje bo spet IZY BIZY ;).

Všeč mi je, da se vedno znova nasmejim nad g.Ežojemvim pisanjem, ter da cedim sline ob pogledih na fotografije ter opise kosil.
Všeč mi je večno veselje TRIXI in to, da tako prijetno in z vso skrbjo skrbi za sinčeka in da TOLIKO ČASA preživljata skupaj.
Všeč mi je da smo vsi skupaj oz. koz TEAM vedno želimo le najbolje in pošiljamo veliko pozitivne energije in karme da bo njen sinček enkrat končno TIPI TOPI ZDRAV
Všeč mi je, da vsi SKUPAJ želimo BABKI da se vs uredi, ji pošiljamo objeme, deci domačega orehovca, poljubčke in nasmehe, saj bo le tako ponovno naša prijetna babika!!

Všeč so mi sončno/oblačno črna jutra. 
Všeč mi je jesen; pa čeprav mraz pritiska.
Všeč mi je da imam streho nad glavo, družino kaera me ima rada.
Všeč mi je da prižgem plinsko peč in slišim kako se toplota pretaka skozi radiatorje.
Všeč mi je...všeč mi je....ahhhh VSE

Pa kaj flancam. PRAV VSI IN VSE STE/MI JE VŠEČ!!!!!!!!!!!!!!! Muaaaaaa i lav ju al! 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti