![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
2. maj 2015 11:15
Tudi jaz ga občudujem pri vsakih poročilih,pa njegovo sestrico tudi.Naj ju spremlja taka sreča vedno in povsod
2. maj 2015 11:15
Tudi jaz ga občudujem pri vsakih poročilih,pa njegovo sestrico tudi.Naj ju spremlja taka sreča vedno in povsod
21. maj 2015 21:23
Všeč mi je naš vrt, ki smo ga ta teden s skupnimi močmi opleli, posadila sem nove trajnice- sivko... zelenjavo...
danes je še pokošeno tako, da je prav lepo kljub kislemu vremenu
23. maj 2015 22:22
Všeč mi je, da sem preko tega portala spoznala kar nekaj prekrasnih ljudi tudi osebno in prav ti ljudje so meni in možu danes pripravili nepozabno presenečenje - rada vas imam.
23. maj 2015 22:35
Ribaracarak .
irena
23. maj 2015 23:00
rrr
26. maj 2015 7:02
rrr - !
26. maj 2015 9:39
Všeč mi je da je še toliko ljudi ,ki so mi pripravljeni pomagati
bela120
6. jun 2015 10:13
Všeč mi je:
- da so polži na mojem vrtu nekam poniknili
- da mi je tisto, za kar sem mislila, da nikoli ne bo zraslo, podivjalo
- da so moji fantje, kljub strašni popoldanski vročini imeli toliko moči, da so podirajočo betonsko škarpo rešili
- da živim na obrobju mesta, med dobrimi ljudmi
- da mi kdaj pa kdaj uspe iz nič, nekaj dobrega skuhati
6. jun 2015 13:23
Babka, polži so, ponoči..čakajo na osvežitev. Meni na kompostu pojejo vse sveže odpadke.
Všeč mi je, da si namakam noge v aromatični soli za osvežitev, medtem pa pečica peče kosilo....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
6. jun 2015 17:42
Trixi
Ampak veš kaj, mojih polžkov resnično več ni, niti ponoči. Morda so šli k tebi, ko sem jaz pred časom rekla, da se z njimi v boj več ne bom spuščala
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Pečenice na leči
Pekoče piščančje perutničke