Ker smo ljud
Kaj mi
- sprehod po parku z mojim sinkom, ko
n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> je vse zeleno in class='poudarjeno'>n prijetno hladno, - žvrgolen
n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>je ptic, - dehten
n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>je španskega bezga, - prva stra
n class='poudarjeno'>n dobre knjige, ker vem, da n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> je še daleč do konca, - vozičkan
n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>je s sosedo, da lahko čvekama o otrocih ali čisto drugih temah, - opazovan
n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>je mojega dojenčka, kako se poskuša postaviti na noge, - cvetoče rože,
- sporočilo, ker vem, da se
n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> je nekdo spomnil nate, - iskreno vesel
n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>je, ki ga pokaže talentiran class='poudarjeno'>n fant, ki gre v finale, - vonj po sveže kuhani kavi, čeprav
n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> je ne pijem, - slastno kosilo, ki ga sama skuham,
- babji čvek s frendicami,
- poletni dnevi na morju,
- dober koktejl,
- rahel dež, ki namoči vrt, da se zelenjava kar prerodi,
- zanimiv izlet z mojo družino,
- poljub za lahko noč, poljub za dobro jutro, poljub ob prihodu domov, poljub kar tako,
- ....
Upam, da boste tudi vi našli kakšno stvar, ki vam
PS: Všeč mi
mojezlato http://kosilazavsakda