Pozdravljeni!
Obračam se na vas, ker vem,da mi boste sigurno znali vsaj malo pomagati.
Torej moj problem je naslednji: Sem v 22 tednu nosečnosti (presrečna in vesela, ker sem nosečka) in že celo nosečnost imam neke težave. najprej velika slabost in posledično izguba 12kg. Ko se je to kolikor toliko uredilo pa je sedaj problem v prehranjevanju. Vse kar pojem me tišči v želodcu in me mine, da bi sploh kaj jedla in tako zopet hujšam namesto, da bi se vsaj malo zredila. Izogibam se mastnim, ocvrtim zadevam in sladkemu (mi že na splošno ne diši), kave ne pijem, kruha ne jem,...
Tako sem včeraj za kosilo pojedla 2 žlici riža in ni šlo kaj več vame, nato popoldne košček banane in sem imela občutek da mi bo trebuh razneslo. Danes za zajtrk nič, ker še vedno redno zjutraj bruham za malico pa griz jabolčnega zavitka in zopet je prišel ta zoprn težak občutek v želodcu. Res sem že obupana in naveličana, ker sem po eni strani lačna, a me mine jesti ko vem kaj bo po jedi. Ma obup!!!
Torej moja prošnja je, če mi ve kdo povedat kakšno lahko prebavljivo hrano naj jem in kaj spada pod to skupino. Vem da solata, jogurt,mleko,...
Še kakšna ideja?
Pomoč prosim, prosim zelo vam bom hvaležna
lučica