6. apr 2013 13:33
Vanja koliko masla pa porabiš na 500g moke? Ne vem če sem spregledala ali res ne piše...
Recept mi je pa zelo všeč.
Vesnuska
6. apr 2013 13:33
Vanja koliko masla pa porabiš na 500g moke? Ne vem če sem spregledala ali res ne piše...
Recept mi je pa zelo všeč.
Vesnuska
6. apr 2013 13:42
Oo vanja, super napotki!!! letos naredim! :D edino to je, da naša krušna moka in enako kot ameriška, kjer krušno moko pojmujejo kot moko z veliko glutena, da dobro veže, se razteguje..
6. apr 2013 13:49
300 g masla.
Bannanna, pobrskaj po netu, iz katere moke delajo francoske rogljičke in jo nato uporabi. Sicer tudi jaz recimo nisem uporabila pravega masla, pa je izpadlo čisto OK.
Vanja
6. apr 2013 13:59
Vesnuška, piše koliko masla potrebuješ.
naor
6. apr 2013 15:22
Mene letos zanima kimči, Severna Koreja. Če to jed osvojim, bom zelo srečna in zadovoljna.
mamamia
6. apr 2013 15:51
Ja, saj tole bi ze slo z navadno moko samo bi vseeno vleceno rada naredila iz vlecljive moke. Hmmmmm a se pri nas da kupiti gluten?
6. apr 2013 17:40
Mamamia, a si kimchi že kdaj jedla?
Moj plan za letošnje leto se zaključuje. Tukajle je produkt včerajšnjega dela. Croissanti ali pariški kifeljčki so izpadli tako lepi, da se jih kar nisva mogla nagledat.
Vanja
6. apr 2013 18:56
Ok to bom definitivno v kratkem naredila. Sem se bala, da bo ogromno masla. Poročam.
Bannanna gluten se da kupiti. Imajo ga v Jablani v BTCju.
Vesnuska
6. apr 2013 19:10
Vesnuska je napisal/a: |
Ok to bom definitivno v kratkem naredila. Sem se bala, da bo ogromno masla. Poročam.
|
Vesnuška, meni pa je to ogromna količina masla. In sladkorja tudi. Vsekakor nekaj, kar ni dobro (za telo) jesti dnevno.
Vanja
6. apr 2013 19:37
Vesnuska hvala za odlično informacijo! Vanja slastno izgleda!!!!!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Polžki z mesnimi kroglicami