27. mar 2013 8:00
Emibu je napisal/a: |
Živjo,sicer sem še zelo mada kuharica (20 let) ampak te oddaje so naravnost smešne..Razlaga kako naj ubijemo jajca da jih res ne bi kdo po pomoti šel metat ob tla..ko pa pride do nekih osnov pa nima pojma. Moti me da ni nobene sproščenosti in sekunde ki bi bila nezrežirana..Kaj naj rečem-Pogrešam Novakova. Všeč mi je bilo ker je kuhala tako kot kuham sama "damo cca 20-25dag masla" ne pa da se use tehta in meri na milimetre :( Pa tista družinska idila Novakovih,pa prikupno hrestanje,pa nobenih škampkov in pasjih piškotkov ampak pehtranova potica in ajdovi krapki..
Emibu
|
Tudi sam veliki oboževalec NOVAKOVIH
. Priznam, javno, pred vso vesoljno KULINARIKO
. Zelo pogrešam njuno oddajo in si želim da bi vse sezone izšle na DVDju...
Drugače pa nimam nič proti ANI in njeni kuhariji. Simpatično, drugače, zanimivo. Je še mlada in naj se razvija.
Ravno sedaj, ko na 24kitchen ponavljajo JAMIA izpred 12tih let. Joooj je prisrčen z njegovo frizuro, zdrizastim govorjenjem in še ves nedolžen. Hrana pa takšna, kot bi že kakšen CHEF delal. Pa navdušuje me, ko tako DVORI svoji JULES in jo razvaja na vsakem koraku. Majkemi, samo da kuham in sem vedno boljši. Tudi sam bom nekoč tako zacumpral in razvajal svojo damo...
Tako da, Ana naj kar pridno dalje kuha in nekoč jo morda še vidimo na 24Kitchen kot našega daljnega "brata" iz SRBIJE. Tudi zanimivo in "smešno" kuha
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---