29. dec 2012 16:41
....Elaphus... uporabnica /blogerka/forumašica...ali v katerokoli podvrsto že spadaš :D ....malo preveč gledaš telenovele...to ni ena izmed epizod, kjer je Jose oče, mati, brat in sestra samemu sebi, medtem ko rojeva otroka svoje še nerojene hčerke, pa še to kar sem napisal je verjetno preveč za tvoj I.Q. da bi razumela kaj želim s tem povedati, zato bom poenostavil.
Beembo in jaz nisva ena in ista oseba. Prosim ne sodi drugih po sebi, če že počneš take stvari po spletu. Kajti...(ZGRABITE KOKICE).
Vzel sem si čas in pobrskal po profilu nekoga, ki očitno zelo rad "buzerira" ostale kuharskega znanja željne uporabnike že 10 let 3mesece in uuuu pazi zdaj to...2dni....
Lepo je to, da si priznala, da si stara in mi je lažje razumeti odkod vsa ta "želhtnoba" in verjetno prezir do vsega okoli sebe. Verjetno je to edino zatočišče, kjer lahko izživiš vse svoje frustracije, kjer lahko popljuvaš "na glas" vse tisto česar doma verjetno ne smeš, kjer te čaka štedilnik in kup opravil katere seveda MORAŠ opraviti. Vidim tudi, da še nisi izživela tiste punčke, ki je skrivoma ukradla babici testo in skrivoma spekla skrite štruklje in skrivoma jih pojedla...bla bla bla. Prosim te, v imenu ostalih uporabnic in uporabnikov (O MOJ BOG ja moški tudi kuhamo), ker se mi jih je kar nekaj oglasilo na privatni naslov, da se začneš obnašat kot odrasla in odgovorna oseba in ne kot nadebudna najstnica v srednji šoli, ki misli da je cool pljuvat po ostalih ljudeh. Vsi smo tu iz enega razloga, zaradi recimo temu druženja, izmenjavanja mnenj, receptov, izkušenj in nihče tu ne želi voditi privat vojne, kot določene kvazi moderatorke in njene priležnice (verjamem, da ste pri tem zelo spretne tudi v zasebnem življenju...govorim seveda o ritolizništvu).
Kar se mene osebno tiče, lahko naročiš moderatorjem naj brišejo temo, ki pač lej ga zlomka ni po tvojem okusu...mi enostavno dol visi in samo še tokrat ti odpišem, ker je enostavno sakramensko škoda mojega prostega časa za eno tako zlobe polno osebo. Upam vsaj, da si toliko sposobna in da imaš vsaj kanček časti, da mi sploh ne odpisuješ...pa še to...zaradi takih kot si ti, je tudi svet tako pokvarjen in upam da boš drugič dvakrat premislila preden boš dregnila svoj nos v koga.
Bi se pa zahvalil vsem tistim, ki ste bili sposobni normalne medčloveške komunikacije in mi posredovali svoje recepte, linke in izkušnje.
Beembo, tebi pa želim veliko sreče s tem tukaj...eh kaj pa pišem...saj to sem namreč jaz :D
Domzy