Živjo vsem skupaj,....
Res je, da je bilo na to temo že ogromno napisanega, vendar so vsi komentarji že precej zastareli, zato sem se odločil odpreti novo temo glede aparatov za peko kruha.
Sam sem novopečeni lastnik aparata za kruh Moulinex OW1101 in moram priznati, da sem po prvi uporabi precej navdušen. Za nakup sem se odločil predvsem zaradi tega, ker nočem več plačevati 3€ in več za kg kruha in pa zato, ker rad pazim na prehrano in želim vedeti, kaj kruh ki ga pojem vsebuje.
Kot že omenjeno, sem včeraj spekel tudi svoj prvi kruh. Zaradi strahu in popolnoma nič pojma o peki kruha sem se odločil, da bom uporabil kar Šparovo mešanico za pšenični kruh s semeni malo oljčnega olja in vodo. Kruh sem pripravljal po recepturi iz priložene knjižice in moram priznati, da mi je bil zelo všeč.
Prilagam tudi sliko, da lahko vsaj na videz ocenite moj izdelek :)
Glede na to, da sem že napisal, da o peki kruha nimam blage veze, vas naprošam, če mi lahko napišete kakšne recepte, namige, komentarje na kaj biti pozoren,....res bi mi bilo v veliko pomoč. Vendarle nebi jedel kruha samo iz Šparove mešanice ;)
Že v naprej vsem hvala.
Domzy