17. dec 2012 10:55
Meni pa je najbolj všeč pri mojemu možu, da mi treba nikoli prosit naredi to ali to...pa naj bo to karkoli, npr.perilo, smeti, sušilec, pomivalni, posoda, nakupi.....Tudi kuhati mi pomaga. Mu je dosti več do tega, da imava še kaj skupnih trenutkov ali pa kam greva. Ali pa da se posvetiva sinu. Včeraj je bil lep primer tega. Prosil me je, da naj kaj na hitro skuham, da gremo z malim ven. Tako sem se odločila, da pripravim jedi v voku. Hitro sem vse zrezala, pripravila, ob mizi smo še malo klepetali. Sam je vse pospravil, jaz sem zrihtala malega in smo šli na dolg sprehod. Ko smo se vrnili nas je mali prosil, da postavimo smrekco in med tem, ko sva jo z malim krasila je on še z sesalcem vse počistil. Zvečer smo občudovali smrekco, se pogovarjali ob adventnem venčku ob čaju....Romantično.
Tudi jaz sem po mailu dobila priročnik za žene iz leta1955. Sem se nasmejala, saj imam navado, da ob prihodu moža iz službe najprej postrežem z pijačo in ga pustim nekaj časa pri miru, da se spočije. Šele nato sledi kosilo in pogovor.
Le zakaj ga ne bi ckrljala, če tudi on mene....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi