Kako najdeš kako zadevo

nelika  

član od: 31.1.2004

sporočila: 26

tema odprta - 3. feb 2004 19:22 | ogledi: 1.901 | odgovori: 14

zanima me glede na to da ima ta forum okrog 93 strani kako naj naprimer na hitrejši način najdem recimo zadevo o nadevih za torte...ker verjamem da je več zapisov ampak nimam časa iskat na vsaki strani posebej...da omenim nimam plus paketa...

lep pozdrav

nelika

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

3. feb 2004 19:40

Ne želim biti nesramen... ampak najlažje najdeš stvari, če imaš Plus paket... Sicer pa uporabiš iskalec in upaš, da najdeš pravo stran. Iskalec deluje vsem, le vrne samo en zadetek. Če dobro izbereš besede in nekajkrat poskusiš lahko kar precej pametnega dobiš... Ampak... Za 5.000 SIT na leto z lahkoto najdeš vse kar je na forumu ali v bazi + tega pa ni potrebno vedno gledati, katero sporočilo je že prebrano in katero ni. In še novost - iskane besede se Plusom pomodrijo, da jih v tekstu ne spregledajo... Naj ne zveni preveč kot reklama... ampak tako je. Enostavno iskanje omogoča Plus paket. Boljšega nasveta ni Vic Plusa je ravno v lažji dostopnosti do podatkov. Vsa vsebina je odprta vsem (razen enega članka). Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

nelika  

3. feb 2004 20:02

no ja ...glede na to da sm študentka...pol lahko razumeš da je lahko tut 5000 sit za nekoga veliko.... ampak vseeno hvala za odgovor... aja mislim da se je tvoj odgovor nanašal predvsem na recepte...mene je bl zanimal za forum... nelika

jernej  

3. feb 2004 20:33

Saj ne silim, razumem... Ne boš verjela, tudi zame je 5.000 SIT veliko, posebno če jih moram dati od sebe Odgovor se je nanašal tako na recepte kot na forum. Iskanje po forumu še posebno pride prav, saj je v eni temi ogromno sporočil... Poskusi z iskanjem, tudi en zadetek je veliko, če je pravi... Malo spreminjaj ključne besede, pa bo. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

carmen  

član od: 30.9.2001

sporočila: 306

3. feb 2004 21:11

Vedno se najde denar ce se le hoce :))) Ce samo pomislis koliko nepotrebnih stvari kupis samo v mesecu potem zlahka najdes tudi 5 tisocakov. Govorim iz svojih izkusenj. Kot studentka sem vedno imela vec denarja kot ga imam zdaj

Tjanca  

član od: 6.7.2002

sporočila: 265

4. feb 2004 8:10

nelika .. en hint .. zdej je na voljo preizkus Plus paketa in vklop si to pa potem najdi vse kar si želiš .. pa dober izkoristi ta dva dneva .. tud jaz sem študentka in tud nimam glih tolk več denarja de bi si lahk plačala ta Plus paket .. in ko bom neki res potrebovala al bom napisala novo temo v forumu al si bom pa vklopla testni Plus paket in izkoristla tista 2 dneva kolker se bo le dal Lp, Tatjana

nelika  

4. feb 2004 16:09

to pa ni res da se vedno najde denar če se hoče...čist tko sm izredna študentka,ki si moram šolnino plačat sama, delam pa nikjer;)šolnine pa vemo kako oderuške so:) ampak pustmo zdj to ne bomo se prerekal zdj zarad tega...v glavnem odgovor sm dobila...hvala... sj ni krize drgač...sej bom pa po en zadetek gledala...me je samo zanimal,če je slučajno kakšen enostavnejši način...pa vidim da ni tko da mi je ok... lep pozdrav nelika

DanaS  

član od: 23.2.2003

sporočila: 391

5. feb 2004 8:38

Hm...če nikjer ne delaš...kje pa dobiš denar za šolnino? Drugač je Plus paket super zadeva....jaz sem se en čas odločala, ampak ko sem ga imela, sm takoj pogruntala, kako uporaben je Dana

nelika  

5. feb 2004 18:58

znajdem se:) nelika

DanaS  

član od: 23.2.2003

sporočila: 391

5. feb 2004 21:20

Jah...če se tko dobro znajdeš, pol je izgovor, da težko prideš do 5000 SIT za Plus paket zelo zelo slab Dana

jernej  

5. feb 2004 23:01

Eni ga pač dovolj želijo in zmorejo, drugi ne. Svet je različen in raznolik, a iz vsakih oči lep... A moram zakleniti to temo? Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti