Kako najdeš kako zadevo

DanaS  

član od: 23.2.2003

sporočila: 391

6. feb 2004 7:29

Ne ni treba...sam zanimal me je, kako študenti pridejo do denarja. Sama se pač ne znadjem tako dobro Dana

nelika  

član od: 31.1.2004

sporočila: 26

6. feb 2004 19:45

TEŽKO......TU IN TAM SE NAJDE KAKO DELO PREK ŠTUDENCA AMPAK TO JE VSE ZA KAK MESEC VČASIH PA ŠE MANJ...REŠUJE ME TO DA ŠE VEDNO ŽIVIM PRI STARŠIH...JE PA V MOJEM ŽIVLJENJU VELIKO ODREKANJA...NE HODIM VEN VSAK VIKEND....TUDI OMARE Z OBLAČILI SO BOLJ PRAZNE KOT POLNE...PA TUD PR KOZMETIKI SE DA VELIKO PRIVARČEVATI....NERADA GOVORIM O TEH ZADEVAH AMPAK KER SI (STE) SE ZAPIČLA V TO SEM SE ODLOČILA DA TI (VAM) NA SKROMNO NAPIŠEM PA UPAM DA BOŠ (BOSTE) ZADOVOLJNA Z ODGOVOROM TER DA SE VRNEMO NAZAJ NA KULINARIKO:) LEP POZDRAV nelika

DanaS  

član od: 23.2.2003

sporočila: 391

7. feb 2004 16:29

No, nisem se ravno zapicila, sam ker si poudarila, kako tezko je pridet do denarja, pa da ne delas nic, pa si se vseeno placujes studij, sem pac vprasala. Glede odrekanja med studijem pa tako ali tako vsi vemo, kako je. Torej...Plus paket - po zelji. Meni je fajn! lp Dana

natkas  

član od: 13.10.2003

sporočila: 83

8. feb 2004 13:38

Nelika je pač samo vprašala, kakšne možnosti obstajajo pri iskanju ključne besede. In to je vse. Uf!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti