Na kratko bom opisala situacijo, ki se je zgodila:
V zvezi sem že kar nekaj let. Nedolgo nazaj me je osvajal fantov kolega, ki ima ravno tako nekajletno zvezo in se vsi med sabo dobro razumemo in poznamo dolgo časa. Ampak kot sem rekla, me je enkrat dobil na "samem" in mi predlagal če bi midva imela afero, in da bi to ostalo seveda med nama. Vprašala sem ga če ni srečen v zvezi ali kaj, pa je rekel da jo ima rad, da si z njo želi bit, ampak potrebuje samo neko popestritev, jaz pa sem mu všeč.
Seveda sem odklonila, povedala da ni šans, da je njegova punca moja kolegica, da tega nočem naredit ne njej in ne mojemu fantu, s katerim sem res srečna. In mi je odgovoril, da je tudi moj fant njegov zelo dober prijatu, ampak bi to vseeno naredil in bi bilo to diskretno. Naj omenim, da je bil v opitem stanju ko mi je to govoril in predlagal. No in pri mojem odgovoru NE se je to končalo, in življenje teče dalje.
Me pa kar precej muči, ker tega nisem povedala svojemu fantu, saj mu do sedaj še ničesar nisem skrivala. Kot je kolega rekel, je to ostalo samo med nama. Ampak mene muči, če se slučajno zadeva razve, da mi potem fant ne bo verjel na besede, da z njim nisem imela nič. Sem premišljevala kar nekaj dni, in se raje odločila, da to zadržim zase, saj nočem uničit njune zveze in navsezadnje našega prijateljstva,saj se dobro razumemo. Na tega kolega gledam normalno, tolažim se, da je bil pod vplivom alkohola. Seveda večkrat pomislim na vse to in bo preteklo še kar nekaj časa, da se bom lahko vsaj malo pomirila.
Kaj vi menite, sem se odločila prav da tega nisem povedala dalje? Včasih pravijo, da kar ne veš, to ne boli. Kaj bi vi storili v mojem primeru?
Hvala,
Mixa