17. okt 2012 13:05
Izdelek iz lesa je lahko čudovito darilo!
Enih ljudi je pa res sama vzvišenost, jaz bi jim darilo vzela in njih na deponijo odpeljala. :))) Lep pregovor pravi, da kdor z malim ni zadovoljen, velikega vreden ni. Takim, ki jih najdem v tem pregovoru pa jaz ne podarjam ničesar, niti jih ne obiščem, ker takih ljudi ne maram. Kar naj se družijo s sebi enakimi dolgočasneži.
No, pa da se vrnem k temi o brezi, sicer nisem zasledila, kakšna znanja in orodja imate z obdelavo lesa, sigurno pa boste našli kakšno idejo tukaj:
http://pinterest.com/lakeweekends/diy-wood-crafts/
Ali pa kaj za otroke - kakšne kocke iz lesa ali pa kakšen preprost vlakec ali avto...
Jaz sem razmišljala, da bom za darila odrezala večje plošče lesa, jih zbrusila in potem recimo iz krompirja izrežeš krožne odtise in v barvah narediš vzorec za igro človek ne jezi se. Se mi zdi super darilo! Pa še raztrgat se ne more tako kot tisti iz kartona. Potem lahko zraven sešiješ še vrečko in kakšne figurice (lahko recimo tudi samo majhne kocke lesa pobarvaš z različnimi barvami in so že figurice narejene... Ali pa kockice lesa z imeni igralcev za človek ne jezi se). Na koncu pa prelakirat z lakom za les, da bo barva obstojna.
Preproste stvari so tudi različne deščice in nanje pribiješ kljuke za obešalnike... Ma na stotine idej je!
Rakuncek
Sporočilo je spremenil(a) Rakuncek dne 17.okt 2012 13:05
Sporočilo je spremenil(a) Rakuncek dne 17.okt 2012 13:07