10. okt 2012 20:18
zzak1977 je napisal/a: |
Ampak, praktično nimam izbire :)
Commis débarrasseur
|
Zakaj nimaš izbire? Saj si ja odrasel človek, pač poveš prijateljem, da si ne misliš nazdravljat po petardastim nebom, pa je. To pa res ni nič takega. Tisti, ki te dobro poznajo, itak štekajo ;)
Saj sem jaz podobne sorte, zato te razumem :) tovrstne "ceremonije" so mi totalno brezvezne, 100 drugih boljših žurk je bilo, ki so spontano nastale, tele "obvezne", ki jih ljudje tako načrtujejo pa velikokrat znajo izpasti prav dolgočasno. Pa tisto, ko te ljudje že sredi septembra sprašujejo "kje boste za novo leto?" - jooooj, mi gredo kar kocine pokonci
Kar pa se daril tiče - vsak ima svoje želje, vsak ceni nekaj drugega ... meni osebno dosti pomeni, če me tisti, ki me že ima željo obdarovati, "sliši" in "vidi". KO ti prijatelj podari vstopnico za film, ki je po tvojem okusu, ko te v pravem trenutku povabi na klepet, pijačo in zna poslušati, ko najde zate nekje kako kulinarično malenkost, ki ti je ostala v lepem spominu s kakega potovanja ... take stvari so zame neprecenljive. Pa ko se totalno "nekulinarična" prijateljica spravi delati marmelado, ker ve, da imaš rad točno tak okus, pa ti podari kozarček - tudo to je zelo lepo :)
Če prav pomislim, se ne spomnim, kdaj sem zadnjič dobila kak "lovilec prahu", niti ob lanski okrogli obletnici se najbližji prijatelji niso "izprsili" na način, kot ga sicer sami furajo (kar pomeni neke množične pojedine, par sto evrov "debela" darila itd.). Torej me dobro poznajo in zato se imamo tudi fajn :)
Taka in drugačna darila si moramo v družini in med prijatelji itak podarjati vsak dan (ne govorim o materialnih stvareh), če pa ima kdo potrebo to še "materializirat" v času "obveznih obdarovalnih dni", pa tudi nič hudega
Mojca