20. okt 2012 20:01
Vendelina, prosim če se vdržiš napadanja moderatorjev. Moderatorjem in administratorjem se ne ugovarja, tako je pravilo na spletu. Če te prosi, da se držiš teme, to tudi stori. Hvala.
Jernej - administrator
20. okt 2012 20:01
Vendelina, prosim če se vdržiš napadanja moderatorjev. Moderatorjem in administratorjem se ne ugovarja, tako je pravilo na spletu. Če te prosi, da se držiš teme, to tudi stori. Hvala.
Jernej - administrator
22. okt 2012 6:25
Ob branju te teme sem dobila idejo za jesensko dekoracijo mize na terasi. Odlomljeno brezovo vejo sem našla v gozdu ob nabiranju gob.
Mislim, da jo bom nekaj podobnega uporabila tudi za na pokopališče.
kozamurnik, hvala.
lp lučka
22. okt 2012 7:40
ežoj je napisal/a: |
Ma tole s koledarjem se meni dopade, sam je treba slike pazljivo zbrat. Evo, jaz ponujam mojih dvanaest slik ( v glavnem v kopalkah ) take, da se bicepsi lepo vidijo, to bo pa nekaj res lepega, pa brezplačno, da se razumemo. Pa nobene erotike, ........... no, morda sam mejčken, ko sem v gatah, erdečih............ Dokler bo hudo povpraševanje, bo morda treba kak dan počakat..........
|
ežoj: ta erdeče bojo za decembra. Kaj pa ostali del leta?
lucka52: luštno Si mi dala idejo za aranžma. Luknje si pa zvrtala s kakšnim širšim svedrom?
Urša
22. okt 2012 8:34
Ja, s svredrom, širine 13 mm, toliko, da gredo noter epruvete, ki sem jih napolnila z vodo.
Lahko jih zakriješ z mahom če imaš manjše deblo in gledajo ven, ali pa daš različne višine in samo en cvet v vsako. Pa suho cvetje, listje, plodove; za v notranje prostore recimo.
lp lučka
24. okt 2012 7:43
Prosim če mi pomagate!
Letos sem dobila idejo za domača darila za božič/novo leto. Spekla bi različne vrste piškotov, ki se obdržijo nekaj časa in jih po dva vsake vrste položila v majhno kovinsko škatlico (za piškote) ter lepo zavila. Zanima me predvsem, kje bi dobila dovolj majhne kovinske škatlice, da bi bilo za približno 10-15 piškotov? Ima kdo kakšen predlog, kje jih kupiti?? Hvala za pomoč :)
Lony247
24. okt 2012 8:12
V Kiku sem videla manjše kovinske škatlice (so jih imeli tudi lani), samo mislim, da bi šlo noter vseeno več kot pa 15 piškotov.
Pecenka
12. nov 2012 13:12
Nekaj iz našega arhiva....Košarice na sliki smo naredili za prodajo na bazarju in so bile napolnjene samo z lesno volno. Za obdarovanje smo jih napolnili z bonboni ali piškotki, ravno tako kot škatle, katere smo obdelali s servietno tehniko. Ko so bile prazne, so se notri znašle kakšne barvice, razne drobnarije.... Eno leto smo delali svečnike, tudi s servietno tehniko. Letos žal, še vedno brez idej....
BrgitaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Zelenjavna mineštra