Gostilna išče šefa - resničnostni šov na poptv

Johanna  

član od: 14.5.2013

sporočila: 377

30. sep 2013 9:57

No, pa začnimo...

 

Vas zanima, katera izmed sodelujočih je bivša partnerica odvetnika Mira Senice?

Ja   -  potem vtipkajte v googl:

"Razkrivamo bivšo punco Mira Senice"

Johanna

kara  

član od: 26.11.2005

sporočila: 725

30. sep 2013 9:59

Ja, se strinjam Naor. Znanje podati naprej ti ne more škoditi in ti je lahko samo v plus, sploh pa pri timskem delu v kuhinji, kar prav vsi poudarjajo. No, jaz upam, da dečko ni tak mali egoistek in nadutež, kot se kaže do sedaj, morda je takšen le v tem delu tekmovanja, kjer je važno kdo se bo bolj izkazal in postal Binetov izbranec. Sem pa videla, da nekateri prav brez zavor svetujejo in pomagajo sotekmovalcem že sedaj, pa so bili prav tako izbrani. Nasvet v takem trenutku pač ne more narediti dobrega kuharja, če prej ni podlage.

Malo sem pričakovala, da Bine v tem krogu ne bo več izbiral po spolu, ampak izključno po sposobnostih. Imam občutek, da bo zadnjih šest tekmovalcev izbranih za šov. Vsaj za eno sem prepričana, da bo izbrana. Ženka je tako konfliktna (jo poznam), da bo še luštno. Me zanima, če imam prav.

kara

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

30. sep 2013 11:59

Kara se strinjam, to je show, ne kuharska oddaja, tako da mora gledalec komaj čakati, kaj se bo zgodilo, ne samo gledati pridne in poslušne kuharje. Kot vedno, kruha in iger. Sicer pa, nihče ni prišel v oddajo pod prisilo, še žalostni so tisti, ki jo morajo zapustiti.

 

naor

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

30. sep 2013 12:51

Kolikor vem bo izbral za začetek šest moških in šest ženskih tekmovalcev. Ker ves čas govori o "mojem timu". V končni fazi naj bi eden zmagal in dobil nagrado, ne vem pa, ali bodo tudi odhajali vsak teden eden domov. Se bodo pa po moje fajn iskre kresale, ko bodo začeli med seboj kazat zobe.

Profi kuharji niso nobeni dobrodušni medvedki, jih poznam kar nekaj in imajo vsi precej ognjevit značaj in imajo vsi po vrsti radi komando. Najbrž bodo najprej odpadali (e) tisti brez profesionalnega kuharskega znanja, pa preveliki rutinerji (Zdenka), pa nedomiselneži. Ostali bodo kreativci, ki imajo že v osnovi običajno malce poseben značaj, tako da zna biti tudi izven kuhinje zanimivo.

Edini res anitpatičen mi je Žiga, ker mi deluje kot robot, ves čas ponavlja ene in iste stavke, tudi je že pokazal, da nima nobenega namena svojega znanja deliti ampak je prišel samo jemat. Po moje ga bodo ostali kar hitro izločili, razen tistih, ki upajo, da se bodo lahko šlepali na njegovo znanje. Mi je bilo prav všeč, ko je Bine včeraj njegovo jed pokomentiral, da je po tistem "ringelšpilu" prvi dan, pač pričakoval nekaj več. Še bo zabavno.

No pa saj to je konec koncev cilj a ne.



Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

Sporočilo je spremenil(a) tinca dne 30. 2013 12:54

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4742

30. sep 2013 13:15

tinca je napisal/a:

 

Edini res anitpatičen mi je Žiga, ker mi deluje kot robot, ves čas ponavlja ene in iste stavke, tudi je že pokazal, da nima nobenega namena svojega znanja deliti ampak je prišel samo jemat. Po moje ga bodo ostali kar hitro izločili, razen tistih, ki upajo, da se bodo lahko šlepali na njegovo znanje. Mi je bilo prav všeč, ko je Bine včeraj njegovo jed pokomentiral, da je po tistem "ringelšpilu" prvi dan, pač pričakoval nekaj več. Še bo zabavno.

Ta fant je pa meni tudi antipatičen in priznam, da sem prav uživala včeraj, ko ga je malo bližje tlom postavil šef. Jaz imam občutek, da je ne le predstavitveno jed študiral 4 mesece, kot je sam povedal, ampak se je tudi tistih 8 stavkov toliko časa na pamet učil...

Simpatičen mi je oni z rdečimi lički, najbrž je iz Prekmurja ali tam nekje doma, pa ona vojakinja mi je tudi simpatična. Sem pa ujela včeraj pol oddaje, pa v soboto sem gledala in v petek. Komaj čakam, da jih skupaj zaprejo in se začne iskrit .

Ognjič

Vrtejbenka  

član od: 15.2.2011

sporočila: 4005

30. sep 2013 14:07

Po ogledu zadnjih oddaj (ja,si prevrtim oddaje,ko imam čas.. ) so me fantje zelo fascinirali.Zgleda da res prevladujejo moški v kulinariki  ..seveda je izjema Kulinarika.net...1:0 za nas punce tukaj (Jernej prosim za javno pohvalo nam puncam..).

Za prvih šest ,ki jih je šef Bine izbral ,pa se je nekako pričakovalo,da bodo oni.Glede na to,da šef izbira sam svojo ekipo pa se pustimo prsenetit,koga bo še povabil k sodelovanju.Imajo pa teh šest potencil za zmago.Naj zmaga taboljši..pa tak,ki zna tudi kaj povedat in pomagat sotekmovalcu.

A se mogoče že ve ,kako bo potekalo izločanje..šef Bine?..nominacije znotraj ekipe?..publika?

Vrtejbenka

kara  

član od: 26.11.2005

sporočila: 725

30. sep 2013 14:35

 

Mislim, da je edina sprememba, ki so jo omenili prav ta del, ki ga gledamo sedaj, to je Binetova izbira bodočih tekmovalcev oz. avdicija.

Po moje se Pop TV ne bo odrekla glasovanju po telefonu in nomanacijam itd. saj jim to prinese največji kos zaslužka.

kara

zoyaa  

član od: 1.8.2011

sporočila: 88

1. okt 2013 6:43

Pa ste vedeli to, da je pop tv klical ljudi, ki so npr amatarski kuharji in to občasno objavijo na spletu, npr kakšne recepte ali pa slike, če bi prišli v njihovo oddajo? Je bilo tako majhno število prijavljenih, da so šli v skrajnost in sami iskali tekmovalce...

zoyaa*

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

1. okt 2013 8:56

Saj so delali prvič isto, pa zaradi tega nihče ni konca vzel.

Loni Makaroni

Ava  

član od: 28.3.2006

sporočila: 283

2. okt 2013 19:45

Bine je skuhal sok oz. omako iz grozdja "jurka". Tega grozdja ne poznam, iz pogovora sem razbrala, da je to grozdje, ki raste v SV Sloveniji. Mi lahko poveste, prosim, če tako grozdje, mogoče z drugim imenom, raste tudi na Dolenjskem?

Hvala, pozdrav

Ava

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti