9. okt 2012 13:13
Spremljam Gostilno sicer samo zvečer in moram reči, da me je prijetno presenetila. Od same ideje do realizacije. Tehnično je zadeva solidno izpeljana, kamera je dinamična in pokaže tisto, kar je pri kuhariji pomembno- zoom a krožnik.
Tekmovalci ? No ja, bogo je vse skupaj in zamislil sem se, kdo vse nam po oštarijah kuha. Mi je povsem nedopustno, da samozvani profiči ne ločijo vrst mesa ne po videzu še manj po okusu. Da se bojijo začimb, da ne znajo prav soliti , da je vse brez okusa ......pa vsi jamrajo nad tremo, ok, kamera je hudič in vem, da pred njo marsikdo zmrzne ampak se navadiš konec koncev je pa vsak vedel v kaj se podaja. Tako da mislim, da bi nas dobršen del tukajšnjega članstva vso reč bistveno bolje opravil ,kot pa oni.
Šef Bine je pa odkritje zame in mi je zelo všeč v vseh ozirih. Strokoven, samozavesten, ima karizmo in trdna načela. Ena zgoraj sicer trdi da se grdo obnaša in da preklinja česar pa tudi jaz nisem še nobenkrat slišal.
Zadevo bom spremljal še naprej, kolikor mi bo dopuščal čas si bom pa tudi gostilno ogledal od blizu, ko bo odprta za zunanje goste.
Aja, komentatorji me ne motijo preveč, voditeljica je pa pač tako kot je- ni ravno dorasla tej vlogi , prelesena, ampak sej tudi sicer drugje ni ravno briljirala.
hedonist