24. sep 2013 10:27
Sem tudi jaz včeraj malo pogledala, pa sem ugasnila tv, ker so mi bili dolgočasni. Sva se raje s sinom igrala s kockami.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
24. sep 2013 10:27
Sem tudi jaz včeraj malo pogledala, pa sem ugasnila tv, ker so mi bili dolgočasni. Sva se raje s sinom igrala s kockami.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
24. sep 2013 15:00
Men se tudi zdijo dolgočasni:(
24. sep 2013 15:44
preveč razvlečeno, preveč bla bla za kar nekaj....
kastrolca
24. sep 2013 19:30
Nas je pa kar nekaj prepotentnežev, a ne zzak1977??
Karjolca
24. sep 2013 19:45
Ja,kr nekaj...in ker ve ne boste gledale,ne bomo brali vaših komentarjev..jaz bom kdaj pa kdaj pogledala..tudi včerejšno sem si..pač uvodni del je bil,zato malo "dolgočasen"..sem pa prepričana da ostele ne bodo.
P.s. Zzak1977 sory..sem se uštulila v tebi namenjeno vprašanje..sam nisem mogla mimo
Sporočilo je spremenil(a) Vrtejbenka dne 24. 2013 19:47
24. sep 2013 20:35
Ma ni problema, orodje ima tapravo, da bo odpeljala ves intelekt, kateri ni vreden, da bi ga zapravljala za ogled tako neumnih oddaj. Na vsakem področju se najde elita.
Commis débarrasseur
25. sep 2013 19:59
Ja vrjetno pa vsi tisti, ki rečejo nimam časa za take traparije, na koncu pristanejo trdno pripopani pred tv. Jaz bom spremljala novo sezono gostilna išče šefa, zato ker imam čas, pa tudi če ga ne bi imela, bi si ga vzela za tisto urico. Veselo gledanje nove sezone, aha evo se bo ravnokar začela oddaja. Lep večer
MOON
26. sep 2013 10:35
Moon, bi se strinjala s tabo! Tudi jaz bom gledala, ker nisem zvečer doma, bom si našla čas za ponovitev naslednji dan dopoldan.Včerajšnja oddaja mi je pa bila kar všeč.Oh, kako smo si različni....
kvačkarica
26. sep 2013 11:10
Jaz pa pozabila da je...
In glej ga zlomka, ker me velikokrat ob večerih ni (še) v hiši, si bom kar privoščila Voyo, da bom lahko posnela in gledala kasneje...
Smo eni potratni.
In zakaj gledam? Ker je lanski telečji pisker pri nas velikokrat na jedilniku, sladoled z bučnimi semeni in oljem tudi, ker mi je - pač bolj všeč in manj obremenjujoče kot spremljanje politike.
Desanka
26. sep 2013 12:26
Desanka, če imaš Amis, se ti splača dati mesečno 2 evra zraven in lahko gledaš na določenih programih za 72 ur za nazaj oddaje in filme.Pri nas tole kar pridno koristimo.lp
kvačkaricaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Sendviči iz ajdovih rogljičkov